Betrokkenheid. Geen onverschilligheid.

Onze passie ligt bij het realiseren van organisatiesucces door het optimaliseren van medewerkerservaringen. Met ons hart bij de medewerker, helpen wij organisaties hun mensen optimaal te ondersteunen in hun werk. Zodat zij hun werk goed en met meer plezier kunnen doen.

Noraly transparant
Wat we doen

Organisatie, mens en techniek duurzaam in balans

Wij zijn experts in Design Thinking, Adoptie & Veranderondersteuning en Meten. In combinatie met onze kennis en ervaring met verschillende werkplekdiensten, helpen wij organisaties hun medewerkers optimaal te ondersteunen met het vinden, implementeren en realiseren van passende oplossingen.

Begrijpen
Altijd passende oplossing

We gebruiken Design Thinking om complexe bedrijfsproblemen te begrijpen en passende oplossingen te vinden voor medewerkers.

Ondersteunen
Ondersteuning bij verandering

We helpen medewerkers bij de adoptie en verandering van alles wat hen raakt. Mixit is Prosci-gecertificeerd voor het begeleiden van verandertrajecten.

Bereiken
Meten voor continue verbetering

We definiëren en meten het resultaat van oplossingen om organisaties te helpen hun medewerkers duurzaam te ondersteunen.

Onze aanpak

Proces van houvast om vrijheid te creëren

Design Thinking als basis om grip te krijgen op de complexe werkelijkheid, waarbij de medewerker voor ons centraal staat. Het leidt tot goed begrip van de situatie en tot passende oplossingen. Succes zit ‘m in het volgen van het juiste proces.

Stap 1. Begrijpen

In deze fase willen we de huidige situatie en het vraagstuk zo compleet mogelijk begrijpen. Hierbij komen in diverse gesprekken, workshops en surveys zowel mens, organisatie, als techniek aan bod.

Stap 2. Definiëren

We brengen de gebruikersbehoeften en organisatie doelstellingen in kaart. Daarnaast worden alle randvoorwaarden vastgesteld die essentieel zijn in de volgende fase.

Stap 3. Vormgeven

We werken op een iteratieve manier richting een oplossing, waarbij bedachte ideeën en aannames worden getoetst met de gebruiker. Daarnaast wordt een lange termijn succes plan ontwikkeld voor implementatie.

Stap 4. Realiseren

De gekozen oplossing wordt geproduceerd. Aan de hand van het lange termijn succes plan, wordt de eerste pilot uitgerold en meten we het effect. Daarna werken we samen met organisatie naar de livegang.

Stap 5. Bereiken

De technische oplossing wordt stapsgewijs uitgerold. Daarbij bieden we passende ondersteuning per medewerker in de organisatie. Wij gaan voor meetbaar succes en een blije gebruiker!

Voor wie

Verbeter de EX van je organisatie

In opdracht van directies, ICT, HR, Communicatie en/of Facility Management ondersteunt en begeleidt Mixit projecten en veranderprocessen die medewerkers raken. Wij zijn actief in uiteenlopende sectoren zoals de zorg, overheid, financiële en facilitaire wereld.

  • Maak een succes van grote investeringen rondom medewerkers
  • Ondersteun je medewerkers optimaal bij complexe projecten
  • Help je medewerkers om beter samen te werken en kennis te delen
Team fiets
Car Logo Pameijer
Car Logo Isala
Car Logo Erasmus MC
Car Logo Portof Rotterdam
Car Logo Gemeente Amsterdam
Car Logo Vebego
Car Logo Volksbank
Car Logo Gemeente Tilburg
Car Logo Pameijer
Car Logo Isala
Car Logo Erasmus MC
Car Logo Portof Rotterdam
Car Logo Gemeente Amsterdam
Car Logo Vebego
Car Logo Volksbank
Car Logo Gemeente Tilburg
Arjan Nataraj
Meer te weten komen over onze aanpak?
Contact

Kennismaken, ontdekken hoe je meer kan bereiken met een betere Employee Experience of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!

Liever direct bellen?

+31 10 519 2660