De medewerker bestaat niet

Jean Pierre Martens, 2 november 2022

Doe het anders, begin bij jouw medewerker en kijk hoe technologie een rol kan spelen in zijn of haar werkzaamheden. Begrijp wat medewerkers nodig hebben, en ondersteun ze hierin. Wij zetten de medeweker centraal – ook jouw medewerkers – en helpen om het maximale uit de digitale werkplek te halen. Daar gaat deze podcast over. Arjan en Jean-Pierre (oprichters van Mixit) gaan met Thijs (oprichter Force21) in gesprek over wat een ideale digitale werkplek is.

Veel organisaties richten digitale werkplekken uniform in – medewerkers hebben allemaal dezelfde digitale werkplek. Maar dé medewerker bestaat niet, jouw organisatie heeft meerde functies met elk andere behoeften om zijn werkzaamheden uit te kunnen voeren. Elke functie moet je anders benaderen, dat kan niet op één uniforme manier. Welke middelen heeft een functie nodig, controleer op applicaties aan de verwachtingen voldoen. De digitale werkplek is een doorgaand proces, werkt een toepassing niet, ga dan opzoek naar een oplossing. Nieuwsgierig? Arjan en Jean-Pierre gaan hier tijdens de podcast uitgebreid op in.

Contact

Kennismaken, ontdekken hoe je meer kan bereiken met een betere Employee Experience of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!

Liever direct bellen?

+31 10 519 2660