Wat speelt er in de zorg?

Jean Pierre Martens, 1 december 2022

De zorgmedewerkers werken hard en hebben het druk, heel druk. Techniek kan de zorgtaak van medewerkers in zorginstellingen ondersteunen en verlichten. Helaas staan zorgmedewerkers niet bij IT aan de deur te kloppen voor meer digitale toepassingen. Eerder andersom: als IT’er is het lastig om zorgmedewerkers te bereiken. Ze zijn druk en hebben geen interesse in innovatieve apps die hen zouden kunnen helpen. Niet dat ze niet willen, maar simpelweg omdat ze er geen tijd voor hebben.

Toch moeten we het anders gaan aanpakken in de zorg. Met de vergrijzing en krappe arbeidsmarkt moet zorg efficiënter. En dat kan alleen als zorg en IT samenwerken. Maar hoe bereik je je zorgende collega? Hoe krijg je hen enthousiast voor een digitale werkplek? Daarover praat onze managing partner Jean Pierre Martens in een podcast met Thijs van Hofwegen van Force21.

Contact

Kennismaken, ontdekken hoe je meer kan bereiken met een betere Employee Experience of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!

Liever direct bellen?

+31 10 519 2660