Junior Employee Experience consultant

Junior Employee Experience consultant

Ben jij gepassioneerd om het maximale te bereiken, heb je een gezonde dosis zelfspot, vind je voldoening in het slim aanpakken van uitdagingen en deel je onze overtuiging dat dit de norm zou moeten zijn? Dan zijn wij voor elkaar gemaakt. In ieder geval voor een gezellig kopje koffie.

Blije mensen, betere wereld

Ons doel is het ondersteunen van medewerkers omdat we geloven in de waarde van een positieve werkervaring van medewerkers voor de wereld. Onderzoek wijst uit dat welzijn op je werk het belangrijkste ingrediënt is om goed te gedijen in het leven. Het ondersteunt de overige vier pilaren die belangrijk zijn voor je algehele gevoel van welzijn (sociaal, financieel, fysiek en de gemeenschap waar je deel van uitmaakt).

Als je daarbij bedenkt dat we gemiddeld – op slapen na –het meeste aantal uren van ons leven aan werk besteden, wordt het besef steeds groter dat een goede medewerkerservaring echt uitmaakt.

Je kunt alleen werken aan een verbeterde Employee Experience als je ‘medewerker centraal’ de norm maakt. Hierom durven we ons ‘The Employee Experience Company’ te noemen. Vanaf onze oprichting in 2011, maken we impact met het centraal zetten van de medewerker.

Elisa P2E

Wat wordt je rol bij Mixit

Je gaat aan de slag met het creëren van een geschikte (digitale) medewerkerservaring. Het vermogen om snel inzicht te krijgen in de organisatie waar we voor werken is essentieel. Je begrijpt de bedrijfsprocessen en kunt gemakkelijk identificeren waar medewerkers dagelijks tegenaan lopen. Deze feedback kun je vertalen naar een duidelijk concept voor een passende oplossing die bijdraagt aan de medewerkerservaring. Bovendien draag je bij aan het ontwikkelen van strategieën om medewerkers op een zinvolle manier gebruik te laten maken van de oplossing. Het is pas een succes als het ook echt gebruikt wordt, dus ook het meten van succes is je niet vreemd. Onder andere door met het team de projectdoelstellingen, KPI’s en meetmethode te definiëren en te meten.

Je geeft inhoudelijke en creatieve workshops, presentaties en voert interviews. In samenwerking met een team van specialisten werk je intensief aan projecten. Samen met dit projectteam werk je aan het toekomstbestendig maken van de oplossing.

Maar of je nu Consultant bent, Accountmanager, Business Development Manager of je hebt een ondersteunende rol binnen Mixit: met elkaar dragen we bij aan een betere Employee Experience binnen organisaties. En dat leidt tot heel veel mooie dingen, zoals blijere medewerkers, die daardoor blijer in het leven staan.

Onze kernwaarden

Empathie

Wat ons bindt als Mixit-ers is onze gedeelde empathie voor de medewerker en onze honger om problemen op te lossen. Empathie is de sleutel tot begrijpen en begrijpen is het startpunt voor succes. Zonder begrip en inzicht, kun je niks bereiken. Althans, niks wezenlijks.

Continu leren

Bij ons houdt het leren nooit op. Wij koesteren een cultuur van voortdurende groei en ontwikkeling, waarbij we elkaar uitdagen om te blijven leren, experimenteren en innoveren om onze individuele en gezamenlijke potentie zo volledig mogelijk te benutten.

Plezier

Is de motor van onze cultuur. Wij geloven dat een positieve werkomgeving niet alleen onze creativiteit stimuleert, maar ook bijdraagt aan een hechte teamdynamiek en een succesvolle samenwerking.

Focus op succes

Wij hebben een enorme toewijding om succes te behalen, zowel voor onze klanten als voor onszelf. We meten ons succes aan de hand van verschillende meetbare resultaten en streven naar voortdurende verbetering.

Wat breng je mee

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Ervaring met- en interesse met Design Thinking
 • Een duidelijke visie op bedrijfsprocessen, informatievraagstukken en creatieve oplossingen
 • Affiniteit met technologieën zoals Microsoft 365
 • Analytisch inzicht en helikopterview
 • Zelfsturend, probleemoplossend en focus op succes
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • 0-3 jaar relevante werkervaring

Je wilt continu leren, je hebt empathie en je vindt humor en plezier in je werk heel belangrijk

Dit bieden wij

Mixit biedt een plek in een snelgroeiend, gemotiveerde jonge groep van digitale werkomgeving specialisten. Dat zijn consultants, UX specialisten en projectmanagers. Om deIedere vier weken hebben wij een teamdag, de “Power2Execute”, waarbij wij samen komen om kennis te delen, innovaties te initiëren en natuurlijk te kletsen over hoe het met elkaar gaat.

 • Een passend, marktconform salaris
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals onbeperkte vakantiedagen.
 • Laptop, mobiel en de vrije hand om die naar eigen inzicht te gebruiken en in te richten
 • Een hip kantoor in het hartje van Rotterdam
 • Vrijheid en ruimte om jouw bijdrage aan het succes vorm te geven
 • Bitterballen en bier op vrijdagmiddag

Voor wie ga je werken

Zie je jezelf meewerken aan het verbeteren van employee experience voor o.a. de Gemeente Amsterdam, Vebego, de Volksbank, Woonstad, Isala Klinieken en InHolland? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer nu
Junior Employee Experience consultant
Contact

Kennismaken, ontdekken hoe je meer kan bereiken met een betere Employee Experience of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!

Liever direct bellen?

+31 10 519 2660