Medior Employee Experience consultant

Medior Employee Experience consultant

Ben jij gepassioneerd om het maximale te bereiken, heb je een gezonde dosis zelfspot, vind je voldoening in het slim aanpakken van uitdagingen en deel je onze overtuiging dat dit de norm zou moeten zijn? Dan zijn wij voor elkaar gemaakt. In ieder geval voor een gezellig kopje koffie.

Blije mensen, betere wereld

Ons doel is het ondersteunen van medewerkers omdat we geloven in de waarde van een positieve werkervaring van medewerkers voor de wereld. Onderzoek wijst uit dat welzijn op je werk het belangrijkste ingrediënt is om goed te gedijen in het leven. Het ondersteunt de overige vier pilaren die belangrijk zijn voor je algehele gevoel van welzijn (sociaal, financieel, fysiek en de gemeenschap waar je deel van uitmaakt.

Als je daarbij bedenkt dat we gemiddeld – op slapen na –het meeste aantal uren van ons leven aan werk besteden, wordt het besef steeds groter dat een goede medewerkerservaring echt uitmaakt.

Je kunt alleen werken aan een verbeterde Employee Experience als je ‘medewerker centraal’ de norm maakt. Hierom durven we ons The Employee Experience Company te noemen. Vanaf onze oprichting in 2011, maken we impact met het centraal zetten van de medewerker.

Mixit P2 E jan 22 2 low 1

Wat wordt je rol bij Mixit

Je neemt het voortouw om te zorgen dat de organisatie en haar medewerkers op de juiste wijze worden meegenomen in de veranderingen die raken aan de medewerkerservaring. Focus op het bedenken van de passende oplossing en succesvol veranderen is wat je drijft en je weet dit te vertalen in o.a. een duidelijk concept of ontwerp en een helder adoptieplan met concrete KPI’s. Je kan gemakkelijk schakelen tussen de verschillende niveaus waarin je moet opereren (strategisch, tactisch en operationeel). Belangrijk is dat je in staat bent om stakeholders te betrekken, goed te informeren en te begrijpen wat nodig is om succes te bereiken.

Daarnaast bewaak je ook de uitvoering van het adoptieplan en denk je mee in de aanscherping gedurende het programma. Je coacht collega’s in deze trajecten en bewaakt de focus op het resultaat voor de klant. Je verdiept je graag in nieuwe technologie en begrijpt dat technologie alleen niet zaligmakend is. Je voelt je verantwoordelijk voor het lange termijn succes bij een organisatie. Wij geloven namelijk niet in het opleveren van grote rapporten, maar een duurzaam resultaat is wat voor ons telt.

Met je team draag je bij aan een betere Employee Experience binnen bedrijven. En dat leidt tot heel veel mooie dingen, zoals blijere mensen, die daardoor blijer in het leven staan.

Onze kernwaarden

Empathie

Wat ons bindt als Mixit-ers is onze gedeelde empathie voor de medewerker en onze honger om problemen op te lossen. Empathie is de sleutel tot begrijpen en begrijpen is het startpunt voor succes. Zonder begrip en inzicht, kun je niks bereiken. Althans, niks wezenlijks.

Continu leren

Bij ons houdt het leren nooit op. Wij koesteren een cultuur van voortdurende groei en ontwikkeling, waarbij we elkaar uitdagen om te blijven leren, experimenteren en innoveren om onze individuele en gezamenlijke potentie zo volledig mogelijk te benutten.

Plezier

Is de motor van onze cultuur. Wij geloven dat een positieve werkomgeving niet alleen onze creativiteit stimuleert, maar ook bijdraagt aan een hechte teamdynamiek en een succesvolle samenwerking.

Focus op succes

Wij hebben een enorme toewijding om succes te behalen, zowel voor onze klanten als voor onszelf. We meten ons succes aan de hand van verschillende meetbare resultaten en streven naar voortdurende verbetering.

Wat breng je mee

 • WO werk- en denkniveau
 • Uitblinken in het streven naar optimale klanttevredenheid
 • Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring
 • Flexibiliteit om moeiteloos te schakelen tussen strategie, concept en pragmatische oplossingen
 • Affiniteit met technologieën zoals Microsoft 365
 • Intrinsieke nieuwsgierigheid om door te vragen, te onderzoeken en op creatieve wijze problemen op te lossen
 • Zelfsturend, probleemoplossend en focus op succes

Je wilt continu leren, je hebt empathie en je vindt humor en plezier in je werk heel belangrijk

Dit bieden wij

Mixit biedt een plek in een snelgroeiend, gemotiveerde jonge groep van digitale werkomgeving specialisten. Dat zijn consultants, UX specialisten en projectmanagers. Om de vier weken hebben wij een teamdag, de “Power2Execute”, waarbij wij samen komen om kennis te delen, innovaties te initiëren en natuurlijk te kletsen over hoe het met elkaar gaat.

 • Een passend, marktconform salaris
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals onbeperkte vakantiedagen.
 • Laptop, mobiel en de vrije hand om die naar eigen inzicht te gebruiken en in te richten
 • Een hip kantoor in het hartje van Rotterdam
 • Vrijheid en ruimte om jouw bijdrage aan het succes vorm te geven
 • Bitterballen en bier op vrijdagmiddag

Voor wie ga je werken

Zie je jezelf meewerken aan het verbeteren van Employee Experience voor o.a. de Gemeente Amsterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Isala Klinieken, Vebego, Volksbank en InHolland? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer nu
Medior Employee Experience consultant
Contact

Kennismaken, ontdekken hoe je meer kan bereiken met een betere Employee Experience of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!

Liever direct bellen?

+31 10 519 2660