Klantcase Van Hall Larenstein

Voor Hogeschool Van Hall Larenstein met vestigingen in Leeuwarden en Velp, heeft Mixit de technische implementatie van hun nieuwe intranet begeleid, het adoptieplan opgesteld en de uitvoer hiervan gerealiseerd.

De uitdaging

Eén tweetalig platform voor medewerkers én studenten, dat beide doelgroepen helpt hun weg te vinden in het aanbod van informatie en tooling en onderlinge samenwerking en kruisbestuiving versterkt: voor die uitdaging stelde de Hogeschool Van Hall Larenstein ons.

De oplossing

In samenwerking met Embrace ontwikkelden we de MyHVHL Portal, waarin ruim 5.000 medewerkers en studenten, in het Nederlands en in het Engels, snel de informatie, applicaties en personen vinden die zij nodig hebben voor hun studie of werk. In diverse groepen kunnen zij digitaal communiceren en op termijn ook samenwerken. De nieuwe MyHVHL Portal vervangt het oude intranet en studentnet.

De resultaten
Adoptie- en governanceplan op maat
Floorwalkers ingezet om medewerkers en studenten te informeren
Na 1 maand 70-80% actieve gebruikers
Medewerkers en studenten noemen de nieuwe portal 'duidelijk' en 'overzichtelijk'
Over Van Hall Larenstein

Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL) is gevestigd in Velp en Leeuwarden. Het is een internationale groene kennisinstelling, waar ze met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door praktijkgericht onderzoek binnen diverse onderzoeksgroepen. Ze leiden hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals op die bijdragen aan een duurzame wereld.

Andere klantcases
Meer weten over onze werkzaamheden voor Van Hall Larenstein?
Neem contact met ons op
Suze Krijnen
Slim samenwerken met digitale tools: ik heb nooit anders gedaan en gun het iedereen. Ik help je graag door zaken tot in de puntjes uit te zoeken en steeds verbeterkansen te signaleren. In mijn vrije tijd vind je mij in de dans- of pilatesstudio of kijk ik een science fiction film.
Suze Krijnen
Digital workplace consultant
Amy van Wichen
Het probleem van de klant in kaart brengen en deze met een gepassioneerd  en enthousiast team oplossen, dat maakt mijn werk als projectmanager heel leuk. Met een blije klant als eindresultaat, daar doe ik het voor! Naast mijn werk, word ik blij van hardlopen in het zonnetje en wijntjes drinken op het terras.
Amy van Wichen
Projectmanager