Project Manager

Project Manager

Ben jij gepassioneerd om het maximale te bereiken, heb je een gezonde dosis zelfspot, vind je voldoening in het slim aanpakken van uitdagingen en deel je onze overtuiging dat dit de norm zou moeten zijn? Dan zijn wij voor elkaar gemaakt. In ieder geval voor een gezellig kopje koffie.

Blije mensen, betere wereld

Ons doel is het ondersteunen van medewerkers omdat we geloven in de waarde van een positieve werkervaring van medewerkers voor de wereld. Onderzoek wijst uit dat welzijn op je werk het belangrijkste ingrediënt is om goed te gedijen in het leven. Het ondersteunt de overige vier pilaren die belangrijk zijn voor je algehele gevoel van welzijn (sociaal, financieel, fysiek en de gemeenschap waar je deel van uitmaakt.

Als je daarbij bedenkt dat we gemiddeld – op slapen na –het meeste aantal uren van ons leven aan werk besteden, wordt het besef steeds groter dat een goede medewerkerservaring echt uitmaakt.

Je kunt alleen werken aan een verbeterde Employee Experience als je ‘medewerker centraal’ de norm maakt. Hierom durven we ons ‘The Employee Experience Company’ te noemen. Vanaf onze oprichting in 2011, maken we impact met het centraal zetten van de medewerker.

Kim achter laptop

Wat wordt je rol bij Mixit

Als Projectmanager bij Mixit werk je aan verschillende projecten. Je draagt zorg voor soepele communicatie met klanten, collega's en eventuele partners waarmee we samenwerken. Jouw focus ligt daarbij om het project in goede banen te leiden, zodat het team zich volledig kan richten op de inhoud.

Je hebt grip en stuurt op de planning, budget en proces.

Van opzet tot afronding, jij bent verantwoordelijk voor het gehele proces rondom het project. Denk hierbij aan het faciliteren van meetings, bewaken van deadlines, opzetten en aanpassen van de planningen en afstemming met betrokken stakeholders.

In afstemming met het operatieteam van Mixit en de project lead(s) ben je aan het begin van een project verantwoordelijk voor het samenstellen van het projectteam dat de juiste capaciteiten bezit en goed past bij de klant.

We zoeken een collega die procesmatig sterk is en energie haalt uit het ontzorgen van klant en team.

Onze kernwaarden

Empathie

Wat ons bindt als Mixit-ers is onze gedeelde empathie voor de medewerker en onze honger om problemen op te lossen. Empathie is de sleutel tot begrijpen en begrijpen is het startpunt voor succes. Zonder begrip en inzicht, kun je niks bereiken. Althans, niks wezenlijks.

Continu leren

Bij ons houdt het leren nooit op. Wij koesteren een cultuur van voortdurende groei en ontwikkeling, waarbij we elkaar uitdagen om te blijven leren, experimenteren en innoveren om onze individuele en gezamenlijke potentie zo volledig mogelijk te benutten.

Plezier

Is de motor van onze cultuur. Wij geloven dat een positieve werkomgeving niet alleen onze creativiteit stimuleert, maar ook bijdraagt aan een hechte teamdynamiek en een succesvolle samenwerking.

Focus op succes

Wij hebben een enorme toewijding om succes te behalen, zowel voor onze klanten als voor onszelf. We meten ons succes aan de hand van verschillende meetbare resultaten en streven naar voortdurende verbetering.

Wat breng je mee

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Ervaring met- en interesse in Agile Scrum, Lean en Design Thinking
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Analytisch inzicht en helikopterview
 • Sterke projectmanagement skills, waardoor je met gemak verschillende projecten kan overzien en structureren
 • Zelfsturend, probleemoplossend en focus op succes
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je wilt continu leren, je hebt empathie en je vindt humor en plezier in je werk heel belangrijk

Dit bieden wij

Mixit biedt een plek in een snelgroeiend, gemotiveerde jonge groep van digitale werkomgeving specialisten. Dat zijn consultants, UX specialisten en projectmanagers. Om de vier weken hebben wij een teamdag, de “Power2Execute”, waarbij wij samen komen om kennis te delen, innovaties te initiëren en natuurlijk te kletsen over hoe het met elkaar gaat.

 • Een passend, marktconform salaris
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals onbeperkte vakantiedagen.
 • Laptop, mobiel en de vrije hand om die naar eigen inzicht te gebruiken en in te richten
 • Een hip kantoor in het hartje van Rotterdam
 • Vrijheid en ruimte om jouw bijdrage aan het succes vorm te geven
 • Bitterballen en bier op vrijdagmiddag

Voor wie ga je werken

Zie je jezelf meewerken aan het verbeteren van employee experience voor o.a. de Gemeente Amsterdam, Vebego, de Volksbank, Woonstad, Isala Klinieken en InHolland? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer nu
Project Manager
Contact

Kennismaken, ontdekken hoe je meer kan bereiken met een betere Employee Experience of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!

Liever direct bellen?

+31 10 519 2660