Nocodeheader
Wat is No-Code?
Bouw je eigen app zonder te programmeren

No-Code is het antwoord op het tekort aan developers, de kosten en tijd die met traditionele applicatieontwikkeling gepaard gaan. Gartner en Forrester voorspellen een tekort van minimaal 500.000 ontwikkelaars in 2020. Vanuit digitalisering en innovatie zijn er tientallen ideeën die vanuit de business geopperd worden, maar stranden vanwege IT capaciteit.

De toekomst van programmeren is helemaal niet programmeren. De toekomst van programmeren is denken. Laat business en creativiteit leidend zijn, niet de techniek.

Waarom No-Code?
Met No-Code los je drie belangrijke problemen op:

Heft in eigen handen

Met No-Code ben je niet langer afhankelijk van interne of ingehuurde IT capaciteit. Je kunt je idee precies realiseren zoals je zelf wilt.

Meetbaar succes

Met No-Code oplossingen kun je de prestaties van je applicatie meten. Je weet direct of je applicatie daadwerkelijk resultaat biedt.

Makkelijk in gebruik

No-Code maakt 'Citizen Developers' mogelijk, professionals met een business achtergrond die zelfstandig de juiste applicatie maken.

Betty Blocks

Het Nederlandse Betty Blocks is één van de wereldwijd leidende partijen in Low-Code en No-Code oplossingen. Met klanten als KPMG, Sligro en Ymere bewijst Betty Blocks dat ze een serieuze speler zijn en dat programmeren niet nodig is om digitale tools op maat te creëren. Betty Blocks wordt door Forrester en Gartner gezien als visionair en leider in het Low-code / No-code segment. Klik hier voor meer informatie.

Hoe Low-code / No-Code gebruikt wordt

Van mobiele apps tot backofficebeheer en alles daartussenin. Het gebruiksgemak van het Betty Blocks platform ondersteunt elke grootte en complexiteit van jouw app. Ga zo ver als je wilt, op de meest gemakkelijke manier mogelijk. Klik voor meer informatie >

Direct aan de slag
Je eigen proof of concept in 3 dagen

Benieuwd hoe jouw idee eruitziet als digitale oplossing? Met No-Code ontwikkel je razendsnel. Mixit helpt jou binnen drie dagen met een Proof of Concept of prototype van jouw idee.

Zelf je prototypes en applicaties maken zonder developers

Twee zaken zijn cruciaal om het meeste uit een No-Code platform te halen: vertalen van businessvragen naar de juiste oplossingen en kennis van het No-Code platform. Mixit helpt organisaties hiermee. Onze No-Code coaches zorgen voor een steile leercurve: van Proof of Concept tot werkende applicatie.


Mixit zorgt dat jouw applicatie wordt omarmd door de uiteindelijke gebruikers. De Mixit No-Code coaches blijven maximaal drie maanden. Daarna kun je het helemaal zelf!

Events
Betty Blocks Academy Night

Op 3 oktober host Mixit de volgende Betty Blocks Academy Night in Spaces Rotterdam Als je interesse hebt, vraag dan hier alvast meer informatie. Aanmelden kan vanaf 14 augustus.

Wil je meer weten

Neem dan contact op met:

Jeanpierre@2X
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner