Adoptie van de digitale werkplek
Krijg 85% van je organisatie mee

Mixit helpt organisaties al jaren met de adoptie van de digitale tools. De kennis die we hebben opgedaan, willen we delen. Daarom introduceren we het ‘Mixit Maturity Model’, een leidraad om geleidelijk te werken naar zinvol gebruik van de digitale werkplek door 80 - 85% van medewerkers.

Zelf aan de slag
Het maturity model

Vraag hier jouw versie aan

Het model bestaat uit een set van maandelijkse checks. Stap voor stap werk je aan dit resultaat, samen met verschillende stakeholders. Per fase richt je je op een nieuwe groep medewerkers en stel je andere activiteiten voor om groepen medewerkers over de streep te trekken.
Ga aan de slag en zet door!

Leren gebruiken
Onze Maturity Model essentials workshop

Heb jij ook oog voor je collega’s bij de introductie van nieuwe technologie? En kun je wel wat hulp gebruiken om hen goed te begeleiden? We nemen jou in een halve dag mee in onze visie en aanpak rondom adoptie. Na de lunch stap je naar buiten met genoeg handvatten om zelf aan de slag te gaan. De kosten voor deze workshop bedragen 149 euro. In deze workshop krijg je antwoord op vragen als

Hoe herken ik de houding ten opzichte van verandering van mijn collega's?
Hoe weet ik of we goed bezig zijn?
Wat doen andere organisaties eigenlijk?
Hoe help ik mijn collega's mee te gaan in de verandering(en)?
Welke activiteiten kan ik organiseren en welke middelen kan ik inzetten?
Hoeveel tijd kost succesvolle adoptie?
Maar wacht, er is meer!
Wij dromen van een community

Wij werken aan een groeiende community ‘veranderregisseurs’ die dagelijks bezig zijn om hun collega’s mee te nemen en te ondersteunen in de digitale verandering. Waarin zij elkaar helpen.

Gebruik jij het Maturity Model, maar wil je extra handvatten, voorbeelden of jouw ervaringen delen? Onze communityleden delen inspirerende praktijkvoorbeelden, hun uitdagingen en nemen een kijkje in elkaars keuken. Dus, wil je meer leren over, en samenwerken aan succesvol gebruik (adoptie)? Trap je communitylidmaatschap af tijdens een van onze Maturity Model workshops.

Onze experts
Dit is zeg maar echt mijn ding
Jean Pierre Martens
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Rick de Vries
Geen ellenlange strategiesessies, maar bewust stappen zetten en continu toetsen of je de juiste kant opgaat. Weten wat we voor wie oplossen en waar we op langere termijn heenwerken. Ik wil mensen efficiënter en productiever laten werken zodat zij meer tijd overhouden om te kunnen doen waar ze wél energie van krijgen!
Rick de Vries
Digital workplace consultant