Webinar: verandering? Zet de medewerker centraal!

Vanuit het partnership van Mixit en LiveTiles lanceren we een driedelige webinar serie waarin we ingaan op de recente veranderingen waar organisaties mee te maken hebben.

Neem de medewerkers mee in de verandering

Procesveranderingen in organisaties betekenen voor ieder individu iets anders. Bij het opzetten van een adoptiestrategie en proces voor het doorvoeren van veranderingen en nieuwe technologie dien je na te denken over de impact die deze verandering heeft op de verschillende groepen medewerkers.

De veranderaanpak

Een goede, gegronde aanpak helpt om succesvol veranderingen door te voeren in elke laag van de organisatie. In dit webinar nemen we je mee in de best practices rondom adoptie en verandermanagement.


Datum en tijdstip

Dinsdag 22 september 15:00

Over de hosts

Corine Ahlrichs

Digital Workplace Strategy Consultant bij Mixit
Als Digital workplace strategy consultant bij Mixit heeft Corine met 5 jaar projectervaring op zak haar interesse voor adoptie- en change omgezet in een unieke kijk op verandering door digitale transformatie.

Tim Swaag

Senior Innovation Executive bij LiveTiles
Tim ondersteunt organisaties bij digitale transformatie en technische innovatie. Hij combineert zijn kennis van bedrijfsprocessen met een scherp oog voor technologie en helpt zo vorm te geven aan de digitale visie en strategie van diverse organisaties.