Webinar 6 mei - Hoe zorg ik voor optimale communicatie met alle zorgmedewerkers?

Wij nodigen je uit voor het webinar: ‘'Hoe zorg ik voor optimale communicatie met alle zorgmedewerkers?'' Namens Mixit zullen Suze Krijnen en Tim Swaag de sessie hosten en begeleiden. Gezien er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is, raden we je aan snel een plek te reserveren.

Éen communicatieplatform voor alle zorgmedewerkers

Goede communicatie binnen de zorg is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Door de COVID pandemie verandert de regelgeving voor de zorg wekelijks en zijn dagelijkse updates over zorgcijfers relevanter dan ooit. Als alle zorgmedewerkers continu op de hoogte zijn van het laatste nieuws, is het een logisch gevolg dat ze hun zorgtaken beter kunnen uitvoeren.

De exponentiele groei op het gebied van technologie biedt veel mogelijkheden als het gaat om digitale communicatie, maar dit kan ook een grote uitdaging vormen. Het succes van een nieuw communicatieplatform is afhankelijk van de drie-eenheid van mens, organisatie en technologie. Hoe zorg je ervoor dat het communicatieplatform aansluit op de behoeften van de verschillende medewerkers binnen de organisatie en dat dit platform bereikbaar is via verschillende apparaten, zoals mobiel en tablet?

In dit webinar leggen we je uit hoe je succesvol een communicatieplatform kunt inzetten en al je zorgmedewerkers kunt bereiken. We bespreken de aanpak om tot een passend ontwerp te komen voor zowel kantoor- als zorgpersoneel. We geven een inkijkje in LiveTiles Reach, het communicatieplatform dat uitermate geschikt is voor zorginstellingen. Als laatste delen we best practices rondom adoptie van het communicatieplatform.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten over de aanpak, adoptie en tooling om al jouw medewerkers te verbinden via 1 communicatieplatform? Meld je nu gratis aan via het onderstaande formulier.

14.00 uur tot 15.30 uur
Webinar donderdag 6 mei 2021

We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie.

Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?