Webinar Mixit x LiveTiles: op naar optimale productiviteit

Vanuit het partnership van Mixit en LiveTiles lanceren we een driedelige webinar serie waarin we ingaan op de recente veranderingen waar organisaties mee te maken hebben.

Werk slimmer, niet harder, door jouw digitale werkplek persoonlijker en eenvoudiger te maken

Veel organisaties hebben de stap genomen naar online, vanuit huis werken. Cloud technologie biedt een rijkdom aan tools, maar maakt het onze medewerkers nu echt productiever?

Richt je werkplek slimmer in

Mixit en LiveTiles gaan in dit tweede webinar dieper in op het slimmer inrichten van jouw werkplek waardoor deze persoonlijke, relevanter en eenvoudiger in gebruik wordt. Met als doel maximale productiviteit en focus te bieden aan medewerkers. We behandelen onder andere topics zoals communicatie, digitaal samenwerken, governance en self service.


Datum en tijdstip

Dinsdag 15 september 15:00

Over de hosts

Rick de Vries

Senior Digital Workplace Strategy Consultant bij Mixit
Geen ellenlange strategiesessies, maar bewust stappen zetten en continu toetsen of je de juiste kant opgaat. Rick de Vries is business consultant en change manager, hij zorgt voor de verbinding tussen mensen, processen en IT.

Tim Swaag

Senior Innovation Executive bij LiveTiles
Tim ondersteunt organisaties bij digitale transformatie en technische innovatie. Hij combineert zijn kennis van bedrijfsprocessen met een scherp oog voor technologie en helpt zo vorm te geven aan de digitale visie en strategie van diverse organisaties.