Webinar: omarm de verandering

Vanuit het partnership van Mixit en LiveTiles lanceren we een driedelige webinar serie waarin we ingaan op de recente veranderingen waar organisatie mee te maken hebben.

Leer hoe succesvol om te gaan met organisatieveranderingen en digitale transformatie in het Nieuwe Normaal

In dit eerste webinar bespreken Corine Ahlrichs (Adoptie en change management expert Mixit) en Tim Swaag (innovation executive LiveTiles) de grootste valkuilen voor organisaties in tijden van verandering.

De grootste valkuilen in tijden van verandering

Tijdens het webinar geven ze goede voorbeelden en cases ter inspiratie en tips om dit pragmatisch aan te pakken en jouw organisatie wel succesvol te laten zijn. Hierbij staat het samenspel tussen mens en techniek centraal.


Datum en tijdstip

Dinsdag 8 september 15:00

Over de hosts

Corine Ahlrichs

Digital Workplace Strategy Consultant bij Mixit
Als Digital workplace strategy consultant bij Mixit heeft Corine met 5 jaar projectervaring op zak haar interesse voor adoptie- en change omgezet in een unieke kijk op verandering door digitale transformatie.

Tim Swaag

Senior Innovation Executive bij LiveTiles
Tim ondersteunt organisaties bij digitale transformatie en technische innovatie. Hij combineert zijn kennis van bedrijfsprocessen met een scherp oog voor technologie en helpt zo vorm te geven aan de digitale visie en strategie van diverse organisaties.