Teams- je persoonlijke platform voor productiviteit

Mixit is verheugd deel te nemen aan de campagne ‘Teams as a Platform’ van Microsoft. Vanaf 22 maart zijn er 12 webinars die als doel hebben te laten zien welke mogelijkheden Teams biedt naast het bekende videobellen en chatten veel meer toepassingen die nog te weinig gebruikt worden.

Gehost door Arjan Nataraj en Amy van Wichen
Samen met LiveTiles en Workplacebuddy

Op dinsdag 24 maart om 14:00 geven wij, samen met LiveTiles en WorkplaceBuddy, een webinar met de titel ‘Je persoonlijke platform voor productiviteit’. Hoe maak je de vertaalslag van mens naar oplossing? Hoe maak je gebruik van slimme tooling bij de adoptie? Welke standaardproducten kun je gebruiken om Teams nog beter uit te nutten? Dit zijn enkele vragen die in dit webinar behandeld worden.


De mensen achter Mixit
Ons team
Arjan Nataraj
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner
Amy van Wichen
Het probleem van de klant in kaart brengen en deze met een gepassioneerd  en enthousiast team oplossen, dat maakt mijn werk als projectmanager heel leuk. Met een blije klant als eindresultaat, daar doe ik het voor! Naast mijn werk, word ik blij van hardlopen in het zonnetje en wijntjes drinken op het terras.
Amy van Wichen
Projectmanager