Dit zijn wij

Een verzameling gepassioneerde gekken! Een mix van jong en oud(er) met allemaal dezelfde drive: het digitale leven van professionals makkelijker en leuker maken. Samenwerken met elkaar en met onze opdrachtgevers is geen inspanningsverplichting, het gaat ons om het resultaat dat we bereiken, op korte en lange termijn. Spreek ons svp niet aan als leverancier want dat zijn we niet.

individueel of als team
elk jaar weer beter

Als er één ding zeker is in het tijdperk waarin wij nu leven en werken is dat innovatie en verandering een gegeven is. Om hierin met plezier en succesvol te kunnen werken moeten wij allemaal het vermogen hebben om ons aan te passen en te ontwikkelen. Als team streven we ernaar elk jaar weer beter te worden: individueel en als collectief. Vanzelfsprekend kan dat alleen als we elkaar daarbij helpen. Die vorm van dienstbaarheid is onlosmakelijk verbonden aan ons succes.

Wipeout Lr Mixit Aph 10049 Thenextweb Grachtamsterdam Mixitin2019 Sessieworkshop
het team

Als team worden we beter en laten we ons inspireren op verschillende manieren: het bezoeken van The Next Web (mei 2018), onszelf kwellen op de Wipe Out baan, elke maand de beroemde pizzasessies met externe inspirators of de interne Power2Execute middagen. We delen de inspiratie met elkaar en delen dat via blogs en events zoals het jaarlijkse Digital Workplace Event.

dit maakt ons bijzonder
wat is de Mixit cultuur?

We kunnen wel zeggen “open, dynamisch, transparant etc” maar dat zegt iedereen. Kom bij ons een lekkere cappuccino halen in het ultra coole Spaces kantoor en lunch mee. Dan ervaar je wat wij bedoelen met avocado & pindakaas, pijn=fijn, gloeilamp en liefde & groei.

Hier kun je ons vinden

Vanuit hartje Rotterdam reizen wij door heel het land naar onze klanten. Samen met hen bedenken we de juiste oplossing en behalen we successen.

kom ons team versterken
zit er iets voor je tussen?

Mixit is recht voor zijn raap, duidelijk en leuk om voor te werken! Voor ons team zoeken we op korte termijn uitbreiding. Kijk hieronder of er iets voor jou tussen zit.

ontmoet het team
dit zijn de mensen achter Mixit
Arjan Nataraj
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner
Jean Pierre Martens
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Kirsten Kikkert
Met elkaar mooie resultaten boeken is wat mij drijft! Voor mij is het belangrijk dat de eindgebruiker toegevoegde waarde ervaart. Daar zet ik dat stapje extra voor. Zelf geniet ik enorm van sporten en lekker eten met vrienden.
Kirsten Kikkert
Projectmanager
Kim Kaars
Samen werken naar het beste resultaat, dat is wat ik belangrijk vind. Ik luister naar wat gebruikers nodig hebben en vertaal dit naar wat technisch mogelijk is. Buiten werktijd vind je me met een volleybal in de zaal of op het strand, of plan ik mijn zoveelste reis naar Afrika.
Kim Kaars
Digital workplace consultant
Tessa van der Linden
Ik ben die duizendpoot op kantoor, een spin in het web. Ik word erg blij van veel verschillende zaken plannen en organiseren. Graag zorg ik dat alles op rolletjes loopt. Ook thuis organiseer ik graag borrels en etentjes voor vrienden.
Tessa van der Linden
Projectmanager
Lars van Dijk
Samen een digitale oplossing realiseren voor knelpunten op de werkvloer is wat mij motiveert in het dagelijks werk. Ik hou mij graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze tak van sport om zo een passend advies te geven. Buiten de digitale wereld ga ik graag hardlopen en (daarna) koken!
Lars van Dijk
Digital workplace consultant
Corine Ahlrichs
Ooit ben ik op de vingers getikt: "Je hebt te veel aandacht voor de gebruiker." Nu is aandacht geven mijn werk geworden. Ik leef me in, werk graag samen en wil nog beter worden in wat ik doe. Net als dat ik na 27 hockeyseizoenen na de wedstrijd mijn doelpunten tel, maar ook bedenk wat ik kan perfectioneren.
Corine Ahlrichs
Succes manager
Suze Krijnen
Slim samenwerken met digitale tools: ik heb nooit anders gedaan en gun het iedereen. Ik help je graag door zaken tot in de puntjes uit te zoeken en steeds verbeterkansen te signaleren. In mijn vrije tijd vind je mij in de dans- of pilatesstudio of kijk ik een science fiction film.
Suze Krijnen
Digital workplace consultant
Martijn Zomer
Hoe kunnen we zorgen dat de oplossing van morgen over een jaar nog steeds relevant is? Daar ga ik samen met onze klanten naar op zoek. Een holistische benadering is de basis van echte digitale transformatie. Mogelijkheden van nieuwe technologie vertalen naar kansen geeft mij energie.
Martijn Zomer
Digital strategy consultant
Segourney Muntslag
Nieuwsgierig? Ja zeker! Nieuwsgierig naar wat mensen motiveert om interacties aan te gaan. Maar vooral nieuwsgierig hoe wij met slimme technologieën deze interacties kunnen verbeteren en vergroten. Die nieuwsgierig zet ik ook in tijdens het reizen naar de leukste plekken in de wereld en het uitproberen van nieuwe gerechten.
Segourney Muntslag
Digital workplace consultant
Evelien Habing
Samen maken we de digitale transformatie leuker! Daarom ontwikkel ik met de klant creatieve interventies om digitale verandering bij medewerkers tot een succes te maken. Naast de menselijke kant van de digitale wereld, word ik blij van salsa dansen, het koken van moleculaire recepten en een goede kop koffie.
Evelien Habing
Digital workplace consultant
Amy van Wichen
Het probleem van de klant in kaart brengen en deze met een gepassioneerd  en enthousiast team oplossen, dat maakt mijn werk als projectmanager heel leuk. Met een blije klant als eindresultaat, daar doe ik het voor! Naast mijn werk, word ik blij van hardlopen in het zonnetje en wijntjes drinken op het terras.
Amy van Wichen
Project manager
Joost van den Berg
Ik word blij wanneer de gebruiker blij is. Daarom zorg ik voor een goede UX waarbij de medewerker centraal staat. Naast werken houd ik mij bezig met fotografie en het uitproberen van zo veel mogelijk verschillende restaurants.
Joost van den Berg
User experience designer
Carlijn Cuijpers
Ik wil graag mijn kennis van innovatie en ontwerp inzetten om het dagelijks leven een stukje makkelijker en leuker te maken. Naast werk ben ik in het dagelijks leven ook graag bezig met sport, muziek, reizen en koffie drinken.
Carlijn Cuijpers
Digital workplace consultant
aan de slag
wil je ook beter resultaat met digital workplace design?