De huidige situatie
Digitale transformatie en innovatie stagneert door gebrek aan capaciteit

Onderzoek van Gartner, Forbes en McKinsey wijst onder andere uit dat er te weinig capaciteit (lees: vaardigheden) is om de kansen van digitale transformatie te realiseren. Hierdoor komt innovatie tot een halt en worden broodnodige kansen gemist.

Developers van de toekomst
De developers van de toekomst zijn citizen developers

Mensen zonder kennis van programmeren ontwikkelen zelf applicaties. Hiermee kan de organisatie sneller en duurzamer aan de slag met digitale innovatie! Uitgerust met een No-Code platform als Betty Blocks kunnen citizen developers web-, mobiele en backoffice toepassingen bouwen.

“Citizen Development is fundamental to digital transformation”

Bron: Gartner

Wat is No-Code?

De toekomst van programmeren is stoppen met programmeren. En dat is goed nieuws. Het No-Code ontwikkelen van applicaties verwijdert het programmeren als de barrière tussen ideeën en oplossingen. Niet meer wachten op traditionele development en de beperkte capaciteit daarin. Deze technologie versterkt dus de mogelijkheid om te innoveren.

Citizen Developer
Het schaap met de 5 poten?

Succesvol een nieuwe applicatie ontwikkelen gaat niet alleen om het beheersen van een ontwikkelplatform. Minstens zo belangrijk is het goed vertalen van de business vraag. Wat is die eigenlijk?

Hoe vertaal je de vraag van de business naar wat ze echt willen?

Wat ga je oplossen voor je organisatie en gebruikers?

Hoe zorg je ervoor dat het ook echt gebruikt wordt?

De citizen developer die dit beheerst voegt echte waarde toe in het innovatie proces en is succesvol. Mixit begeleidt organisaties in het implementeren van Citizen Development. Wij coachen en begeleiden de professionals om waarde toe te voegen en citizen developer ready te worden.

Get ready!
Neem uw potentieel onder de loep

Een citizen developer is iemand die zonder diepgaande kennis van programmeren applicaties ontwikkelt. Zo kan uw organisatie sneller en duurzamer aan de slag met digitale innovatie.

Wilt u weten welke kansen er voor uw organisatie liggen op het gebied van citizen developers? Meld u kosteloos aan voor onze potential scan.

Een Senior citizen developer van Mixit geeft u in één dagdeel inzicht in de quick-wins en vervolgstappen.

Wil je meer weten
Neem dan contact op met:
Jean Pierre Martens
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Arjan Nataraj
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner