Terugblik Webinar Mixit X LiveTiles

De driedelige webinar serie in samenwerking met LiveTiles, waarin we ingaan op de recente veranderingen waar organisatie mee te maken hebben.

Header webinar tech
Omarm de verandering.

Leer hoe succesvol om te gaan met organisatieveranderingen en digitale transformatie in het Nieuwe Normaal

Vanuit het partnership van Mixit en LiveTiles delen we een driedelige webinar serie waarin we ingaan op de recente veranderingen waar organisatie mee te maken hebben. In september hebben we onze serie Webinars gelanceerd. Kon je er niet bij zijn of wil je het graag terug kijken? Kijk ze dan hier terug.

Terugkijken

Webinar 15-09-20

De grootste valkuilen voor organisaties in tijden van verandering.

In dit eerste webinar bespreken Corine Ahlrichs (Adoptie en change management expert Mixit) en Tim Swaag (Innovation executive LiveTiles) de grootste valkuilen voor organisaties in tijden van verandering.

Tijdens het webinar geven ze goede voorbeelden en cases ter inspiratie en tips om dit pragmatisch aan te pakken en jouw organisatie wel succesvol te laten zijn. Hierbij staat het samenspel tussen mens en techniek centraal.

Omarm de verandering

Webinar 15-09-20

Verandering Zet de medewerker centraal

Zet de medewerker centraal

Mixit heeft ervaring met adoptie bij ruim 50 klanten. Onze praktijkervaring heeft geleid tot een aanpak waarmee we meetbaar toewerken naar zinvol gebruik en waardering van een (nieuwe) manier van werken met technologie door de medewerker centraal te stellen.

In dit webinar lichten Tim Swaag (Innovation executive LiveTiles) en Corine Ahlrichs (Adoptie en change management expert Mixit) verschillende onderwerpen toe:

  • Met welke twee type klantvragen wij veel te maken krijgen
  • Wat we voor hen kunnen betekenen
  • Welke 3 vragen sturend zijn in onze pragmatische aanpak
  • Onze bewezen Weten-Willen-Kunnen-Doen-Blijven diensten
  • Een paar concrete voorbeelden uit onze klantencases

Webinar 29-09-20

Op naar optimale productiviteit

Werk slimmer, niet harder, door jouw digitale werkplek persoonlijker en eenvoudiger te maken.

Veel organisaties hebben de stap genomen naar online, vanuit huis werken. Cloud technologie biedt een rijkdom aan tools, maar maakt het onze medewerkers nu echt productiever? Rick de Vries (Digital Workplace Strategy Consultant at Mixit) en Nico de Jong (Technical Solution Specialist at LiveTiles) gaan in dit webinar dieper in op het slimmer inrichten van jouw werkplek waardoor deze persoonlijke, relevanter en eenvoudiger in gebruik wordt. Met als doel maximale productiviteit en focus te bieden aan medewerkers. We behandelen onder andere topics zoals communicatie, digitaal samenwerken, governance en self service.


Optimale productiviteit 2