Slim Samen Thuiswerken Gids

De corona-epidemie heeft onze samenleving en het bedrijfsleven volledig in haar greep. De verregaande maatregelen die het afgelopen jaar genomen zijn treffen alle organisaties en voor veel medewerkers is thuiswerken nu de nieuwe norm. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Mixit helpt graag om het thuiswerken voor jou en jouw collega's te vergemakkelijken.

Mixit Slim Samen Thuiswerken Gids Header
Maak van thuiswerken een succes

Het uiteindelijke doel voor bedrijven is om in deze periode van thuiswerken zo productief mogelijk te blijven. Hierbij is het aanschaffen van de juiste tools en het opzetten van een goede digitale omgeving geen garantie voor succes. Het leren omgaan met deze nieuwe situatie en alles wat erbij komt kijken is net zo cruciaal voor het verbeteren van productiviteit. Thuiswerken vereist immers bij veel werkzaamheden een andere aanpak dan wanneer je samen op kantoor zit.

Wil je deze uitdagingen tackelen? Stel jezelf dan onder andere de volgende vragen: Welke tools heb je al (of nog niet) waardoor mensen makkelijk kunnen samenwerken en weten jij en jouw collega's hoe deze tools gebruikt moeten worden? Hoe zorg je dat de relatie met jouw collega's ook op afstand goed blijft en dat het behalen van successen ook digitaal gevierd kunnen worden?

Dit en meer lees je in onze Slim Samen Thuiswerken Gids. Download deze nu!

De volgende onderwerpen komen aan bod
Wat staat er in onze Slim Samen Thuiswerken Gids?
Basis voor gemakkelijk op afstand werken
Het maken van een productieve dagindeling
Zorg voor collegialiteit over de kabel
Jouw successen digitaal vieren
Tips voor digitaal vergaderen & brainstorm houden
Snel aan de slag met MS Teams + Pro tips
Snel aan de slag met Slack + Pro tips
Snel aan de slag met Google Hangouts
Download Slim Samen Thuiswerken Gids

Onze gids helpt jouw organisatie om samen thuiswerken slimmer te maken.

Meer weten over samen thuiswerken slimmer maken binnen jouw organisatie?

Neem contact met ons op

Rick 2x
Geen ellenlange strategiesessies, maar bewust stappen zetten en continu toetsen of je de juiste kant opgaat. Weten wat we voor wie oplossen en waar we op langere termijn heenwerken. Ik wil mensen efficiënter en productiever laten werken zodat zij meer tijd overhouden om te kunnen doen waar ze wél energie van krijgen!
Rick de Vries
Digital Employee Experience Consultant