Adoptiegids Office 365

Wil je als bedrijf overstappen naar Office 365, maar weet je niet precies hoe? Of ben je al begonnen aan het traject en heb je hulp nodig bij de adoptie? Download dan onze adoptiegids en ontvang handvatten en een duidelijk stappenplan om van de Office 365 implementatie in jouw organisatie een succes te maken!

De maatschappij - net als jouw organisatie - is aan het veranderen. Thuiswerkdagen, of dagen op locatie bij jouw klanten, zijn tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de manier waarop je medewerkers beter en efficiënter (op afstand) samen kunnen werken.

Microsoft 365 biedt je zo’n oplossing! Ben je van plan om dit in jouw organisatie te implementeren dan zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten. De adoptie van een nieuwe (communicatie) technologie gaat namelijk niet zonder slag of stoot. Daarom hebben we een adoptiegids voor Microsoft 365 ontworpen met een stappenplan waarmee je direct aan de slag kan!

Wat staat er in onze adoptiegids voor Microsoft 365?
De volgende onderwerpen komen aan bod
Waarom de adoptie van Microsoft 365 met mensen begint?
Hoe krijg je betrokkenheid uit alle organisatieonderdelen?
Dé 4 vragen om het doel van jouw adoptie te bepalen.
De stappen voor een succesvolle adoptie Microsoft 365.
Wanneer is er sprake van succesvolle adoptie?
Hoe ging de Microsoft 365 implementatie bij Vilans?
Download Adoptiegids Office 365

Onze adoptiegids helpt om van jouw Office 365 adoptie een succesverhaal te maken.

We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie.

Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?

Meer weten over adoptie van Office 365?
Neen contact met ons op
Rick de Vries
Geen ellenlange strategiesessies, maar bewust stappen zetten en continu toetsen of je de juiste kant opgaat. Weten wat we voor wie oplossen en waar we op langere termijn heenwerken. Ik wil mensen efficiënter en productiever laten werken zodat zij meer tijd overhouden om te kunnen doen waar ze wél energie van krijgen!
Rick de Vries
Digital workplace consultant
Corine Ahlrichs
Ooit ben ik op de vingers getikt: "Je hebt te veel aandacht voor de gebruiker." Nu is aandacht geven mijn werk geworden. Ik leef me in, werk graag samen en wil nog beter worden in wat ik doe. Net als dat ik na 27 hockeyseizoenen na de wedstrijd mijn doelpunten tel, maar ook bedenk wat ik kan perfectioneren.
Corine Ahlrichs
Succesmanager