The futute of empoyee communication is mobile
Mixit wordt Premium Partner van LiveTiles (december 2020)

LiveTiles (livetilesglobal.com), genoemd als market leader door het jaarlijkse Clearbox rapport, heeft Mixit benoemd als Premium Partner in de Benelux. LiveTiles heeft hiermee een partner die zich concentreert op de vertaling van de behoeftes van de eindgebruiker naar het portfolio van LiveTiles. Met producten als Directory, Intranet Enterprise en Reach heeft LiveTiles een adequate aanvulling op het Microsoft365 platform.

Onlangs zijn LiveTiles en Mixit gestart bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht om voor 17.500 medewerkers LiveTiles te implementeren.

Tim Swaag (Country Lead Benelux LiveTiles) “De dienstverlening van Mixit past naadloos op de propositie en het portfolio van LiveTiles. Samen kunnen we ervoor zorgen dat professionals echt het meeste halen uit hun Microsoft 365 omgeving. De producten van LiveTiles zijn gericht op het verbeteren van de productiviteit, het optimaliseren van de engagement en het vereenvoudigen van de user experience van de digitale werkplek.

Arjan Nataraj (Managing Partner Mixit) “Met onze focus op het maken van de vertaalslag van technologie naar mens en vice versa zijn we altijd op zoek naar goede oplossingen. Er zijn veel oplossingen op de markt en LiveTiles heeft wat ons betreft een heel goede aanvulling op Microsoft365. Samen bieden we een totaaloplossing die de digitale werkplek nog krachtiger maakt en met de Mixit diensten, Fit for Purpose en Adoptie, maken we daar een meetbaar succes van.”

Over LiveTiles

LiveTiles is een technologiebedrijf dat expertise en software aanbiedt voor de digitale werkplek die zijn ontworpen om de productiviteit, innovatie en verbinding op de werkplek te optimaliseren. LiveTiles gelooft er in dat mensen op hun best zijn wanneer ze de mogelijkheid krijgen om zich te concentreren op hun core business. De oplossingen die LiveTiles biedt dragen deze visie na. LiveTiles levert werkplekoplossingen aan meer dan 10 miljoen gebruikers over de hele wereld in elke branche. LiveTiles heeft zijn hoofdkantoor in Australië en is actief in Europa en de Verenigde Staten.

Over Mixit

Mixit is specialist in het maken van de vertaalslag van mens naar technologie en vice versa. Hiermee zorgt Mixit dat de medewerker centraal staat in het succesvol uitnutten van digitale tools en daarmee te zorgen voor continu acceptatie. Mixit werkt o.a. voor Vebego, ABNAMRO Hypotheken, De Nederlandse Loterij, UMCU, Inholland Hogeschool en DAS Rechtsbijstand.

Meer informatie:

Arjan Nataraj (Managing Partner)

Arjan.nataraj@mixit.nl of 06-55888776