Benieuwd wat wij precies doen bij Mixit? Iedere maand geeft een medewerker een inkijkje in zijn leven.

Digital Workplace Consultant bij Mixit

He! Welkom bij mijn werkweek :-) Ik ben Evelien Habing, ik ben inmiddels iets meer dan een jaar aan het werk als Digital Workplace Consultant bij Mixit. Een heel gevarieerde en leuke baan, waarvan ik altijd moet uitleggen wat ik doe, dus bij deze. Deze week werkte ik aan de digitale werkplek van drie klanten; een gemeente, een internationaal schoonmaakbedrijf en een advocatenkantoor. Verder besteed ik mijn overige uren aan interne innovatie of persoonlijke ontwikkeling.

Maandag

09:00 Aan de slag
Ik ben betrokken bij het ontwikkelen van een plan van aanpak voor een grote gemeente. De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met het vormgeven van het plan met twee collega’s, maar nu moet het concreet op papier. Samen met collega Carlijn, schrijven we stukken en ontwikkelen we afbeeldingen om het complexe plan simpel te maken.

11:30
Na een privé afspraak thuis, vertrek ik naar kantoor. We hanteren een Corona rooster, zo weten we zeker dat er niet te veel collega’s op kantoor zijn. Maar ook dat er genoeg collega’s zijn om de nieuwe collega’s te ontmoeten en in te werken, op 1,5-meter afstand uiteraard.

14:00 Interne meeting over schoonmaakbedrijf
Met collega’s Jean Pierre en Xen brainstormen over een passend vervolg voor mijn opdracht bij de klant.

15:00 Typ typ typ
Deze week eerste deadline voor het stuk voor een gemeente.

18:00 Naar huis, koken & eten.
20:00 Nog heel even door typen... Ik kom lekker in de flow en opeens is het
23:00 Oh well, that happened...

Thuiswerk evelien foto
Dinsdag

8:45 Op naar kantoor!
Grootste voordeel van het nieuwe normaal? Reistijd! Niet met de trein, maar met 10 minuten fietsen naar kantoor. Al mis ik wel de gezellig om bij de klant op kantoor te werken!

9:15 Aan de slag
Op dinsdag en donderdag werk ik al langere tijd voor een internationaal schoonmaakbedrijf. Het project begon als een communicatie project om alle medewerkers van de organisatie te kunnen bereiken, maar had veel raakvlakken met IT (digitale middelen) en HR (de content). Collega Maaike en ik werken allebei aan onze eigen subdoelstellingen voor een andere afdeling, werken toe naar die gezamenlijke hoofd ambitie.

9:30 Dagstart met Maaike
De werkzaamheden van afgelopen week en de geplande werkzaamheden van deze week doorspreken.

11:00 Week overleg met de klant
Een update meeting, maar ook om samen te brainstormen of beslissingen te nemen.

12:00 Lunch
Vandaag geen broodjes maar een rondje lopen met Xen en onderweg een salade halen :-)

14:00 Het is weer tijd om te typen! Koptelefoon op, en gaan!

17:00
Vanavond met Arjan en Jean Pierre afgesproken om op kantoor verder te werken aan het document voor de gemeente. Dus nog even thuis!

Woensdag
Laptopmeetingpng

9:00
Vandaag werk ik op kantoor aan mijn opdracht bij het schoonmaakbedrijf en bereid ik twee afspraken voor.

13:00 Meeting met opdrachtgever
Aangezien Q3 is afgelopen, evalueren we de behaalde resultaten en bespreken we de vervolgstappen. Als we het eens zijn over de doelstellingen, ga ik aan de slag om de concrete stappen te ontwikkelen om de doelstellingen voor Q4 te behalen.

14:00
Ik leg de laatste hand aan het document voor de gemeente, aan het einde van de dag is het document klaar voor de eerste review.

Donderdag

9:00
Na de dagelijkse stand-up werk ik vanuit huis aan de opdracht voor het schoonmaakbedrijf, de next steps worden duidelijk en zijn klaar om voor te leggen tijdens het stuurgroepoverleg.

11:30 Stuurgroep overleg
Zowel een update van Maaike als van mij, maar ook vanuit de klant. Een tevreden klant, maar ook verbeterpunten zodat we blijven leren. Gezamenlijk hebben we de prioriteiten voor Q4 bepaald. We gaan e-mail verminderen met concrete interventies, eerst testen binnen de holding en daarna binnen de bedrijven.

12:00
Na een korte lunch bereid ik de kennismakingssessie voor het advocatenkantoor voor, wanneer zijn we succesvol en wat zijn de verwachtingen?

15:30
Voor het eerst weer een sessie bij de klant op kantoor gehad, wat heb ik dat gemist! Na een leuke sessie bruis ik van de energie, ga ik langs even langs kantoor om mijn enthousiasme te delen. Daar zie ik ook nog eens een aantal collega’s die ik lang niet heb gezien, wat een top dag!

16:30
Ik sluit mijn dag af met het plannen van een team uitje met collega Corine, wat we gaan doen is uiteraard nog geheim ;-)

Vrijdag

9:00
Dagstart met collega’s! Daarna beginnen mijn voorbereidingen voor de maandelijkse lange termijn succes (LTS) meet-up. Hierin bespreken we lopende projecten, nieuwtjes of successen die te maken hebben met adoptie en/of change.

10:30
Dit keer hebben we het over onder andere standaard persona’s en verantwoordelijkheden rondom adoptie bij de klant.

13:30
Een korte interne bespreking over het schoonmaakbedrijf.

14:00 Meeting met het Mixit adoptieteam
Binnen dit overleg bespreken en houden we onze propositie scherp.

16:00
Genoeg uren gemaakt deze week en mijn weekend begint ietsje eerder. Niets is leuker dan een werkweek afsluiten met een vrimibo met collega’s. Maar deze week doe ik biertje op het dakterras bij vrienden.

Wat een heerlijke manier om het weekend te beginnen.

Lees ook de werkweek van andere collega's
Evelien Habing
Samen maken we de digitale transformatie leuker! Daarom ontwikkel ik met de klant creatieve interventies om digitale verandering bij medewerkers tot een succes te maken. Naast de menselijke kant van de digitale wereld, word ik blij van salsa dansen, het koken van moleculaire recepten en een goede kop koffie.
Evelien Habing
Digital workplace consultant
Arjan Nataraj
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner
Jean Pierre Martens
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Tim Swaag
Tim Swaag
Business development manager
Carlijn Cuijpers
Ik wil graag mijn kennis van innovatie en ontwerp inzetten om het dagelijks leven een stukje makkelijker en leuker te maken. Naast werk ben ik in het dagelijks leven ook graag bezig met sport, muziek, reizen en koffie drinken.
Carlijn Cuijpers
Digital workplace consultant
Amy van Wichen
Het probleem van de klant in kaart brengen en deze met een gepassioneerd  en enthousiast team oplossen, dat maakt mijn werk als projectmanager heel leuk. Met een blije klant als eindresultaat, daar doe ik het voor! Naast mijn werk, word ik blij van hardlopen in het zonnetje en wijntjes drinken op het terras.
Amy van Wichen
Projectmanager
Maaike van der Noord
Ik ben blij wanneer jij dat ook bent. Wanneer jij tevreden kijkt naar de kostenbesparing of stijging van je omzet doordat er slimmer samen gewerkt wordt. Wanneer je medewerker blij is omdat frustraties zijn weggehaald en hij op de juiste plek op het juiste moment over de juiste informatie en beste applicaties beschikt. Zullen we binnenkort eens een fijne kop koffie doen en praten over verandering die wordt gedragen door je medewerkers?
Maaike van der Noord
Digital workplace consultant
Suze Krijnen
Slim samenwerken met digitale tools: ik heb nooit anders gedaan en gun het iedereen. Ik help je graag door zaken tot in de puntjes uit te zoeken en steeds verbeterkansen te signaleren. In mijn vrije tijd vind je mij in de dans- of pilatesstudio of kijk ik een science fiction film.
Suze Krijnen
Digital workplace consultant
Kirsten Kikkert
Met elkaar mooie resultaten boeken is wat mij drijft! Voor mij is het belangrijk dat de eindgebruiker toegevoegde waarde ervaart. Daar zet ik dat stapje extra voor. Zelf geniet ik enorm van sporten en lekker eten met vrienden.
Kirsten Kikkert
Projectmanager
Sarah Kraanen
Een digitale werkplek die aansluit op en meebeweegt met jouw behoeften is iets waar ik me graag hard voor maak. Ik ben nieuwsgierig en ontrafel graag nieuwe contexten. Blije medewerkers, daar kan ik van genieten. Ook na werk omgeef ik me graag met mensen. Met familie en vrienden, bij voorkeur in combinatie met een lekkere pasta en een goed glas wijn.
Sarah Kraanen
Digital workplace consultant
Natashja den Teuling
Natashja den Teuling
Marketing & communicatie
Joost van den Berg
Ik word blij wanneer de gebruiker blij is. Daarom zorg ik voor een goede UX waarbij de medewerker centraal staat. Naast werken houd ik mij bezig met fotografie en het uitproberen van zo veel mogelijk verschillende restaurants.
Joost van den Berg
User experience designer
Jennifer Bijkerk
Als je het mij vraagt hoort technologie de gebruiker te ondersteunen en niet andersom. Daarom onderzoek ik graag waar medewerkers zelf nou behoefte aan hebben in hun digitale werk omgeving en gebruik technologie om mensen vervolgens echt verder te helpen. Naast problemen oplossen voor gebruikers is surfen echt mijn passie en ik duik dan ook graag aan het einde van een werkdag nog even de zee in.
Jennifer Bijkerk
Digital workplace consultant
Kim Kaars
Samen werken naar het beste resultaat, dat is wat ik belangrijk vind. Ik luister naar wat gebruikers nodig hebben en vertaal dit naar wat technisch mogelijk is. Buiten werktijd vind je me met een volleybal in de zaal of op het strand, of plan ik mijn zoveelste reis naar Afrika.
Kim Kaars
Digital workplace consultant
Noraly Bovenmars
Digitale transformatie succesvol en ook nog eens leuk maken, daar word ik enthousiast van! Laten we samen kijken naar hoe we de werkplek inrichten zodat jij en je collega’s er echt blij van worden. Waar ik zelf blij van word is het in leven houden van mijn plantjes en urenlang bijpraten met vrienden op een terras.
Noraly Bovenmars
Digital workplace consultant
Omar van der Heijden
Waar ik energie van krijg? De juiste strategie vinden voor een duurzame impact op de organisatie. En oplossingen maken die waarde toevoegen aan de werkzaamheden van de medewerker. Buiten mijn werk om word ik blij van een goed potje squash, een lekker gerecht bereiden en met pen en papier een creatieve ingeving uittekenen.
Omar van der Heijden
Digital workplace consultant
Rick de Vries
Geen ellenlange strategiesessies, maar bewust stappen zetten en continu toetsen of je de juiste kant opgaat. Weten wat we voor wie oplossen en waar we op langere termijn heenwerken. Ik wil mensen efficiënter en productiever laten werken zodat zij meer tijd overhouden om te kunnen doen waar ze wél energie van krijgen!
Rick de Vries
Digital workplace consultant
Elisa Engelsma
Elisa Engelsma
Digital workplace consultant
Tessa van der Linden
Ik ben die duizendpoot op kantoor, een spin in het web. Ik word erg blij van veel verschillende zaken plannen en organiseren. Graag zorg ik dat alles op rolletjes loopt. Ook thuis organiseer ik graag borrels en etentjes voor vrienden.
Tessa van der Linden
HR manager
Segourney Muntslag
Nieuwsgierig? Ja zeker! Nieuwsgierig naar wat mensen motiveert om interacties aan te gaan. Maar vooral nieuwsgierig hoe wij met slimme technologieën deze interacties kunnen verbeteren en vergroten. Die nieuwsgierig zet ik ook in tijdens het reizen naar de leukste plekken in de wereld en het uitproberen van nieuwe gerechten.
Segourney Muntslag
Digital workplace consultant
Peter de Jong
Makkelijk en efficiënt werken binnen het digitale landschap. Door middel van innovatief denkwerk en passende technieken maak ik dit graag mogelijk binnen jouw organisatie. Zo maak ik graag mensen blij! Ook privé doe ik dit graag, door middel van de juiste muziek of een goed gesprek.
Peter de Jong
Digital workplace consultant
Mark Opschoor
Ik kijk graag met een innovatieve en ondernemende bril naar de mensen binnen een organisatie. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat jij beter en met meer plezier kan werken?! Wat doe ik in mijn vrije tijd? Ik ben dan bezig met familie, sport en spel!
Mark Opschoor
Digital workplace consultant