Een werkweek uit het leven van Natashja

Benieuwd wat wij precies doen bij Mixit? Iedere maand geeft een medewerker een inkijkje in zijn leven.

Marketing stagiair bij Mixit

Ik ben Natashja en 1 september ben ik bij Mixit gestart als marketing stagiair. Voor een half jaar zal ik bijdragen aan de marketing activiteiten intern en extern. Waaronder de online zichtbaarheid, het coördineren van het Digital Workspace Event, interne betrokkenheid creëren en onderzoek doen. Mocht je nou benieuwd zijn naar wat een marketing stage bij Mixit inhoudt, lees dan verder.

Maandag

Maandag is het de dag dat ik met mijn stagebegeleider Maaike van der Noord op kantoor zit. Door COVID-19 zijn we weer thuis gaan werken, maar om nog toezicht te behouden en om ondersteuning te krijgen waar dit nodig is, is één zo’n dag op kantoor toch erg fijn.

09.00 uur
Ik start mijn week zoals altijd met de gezamenlijke stand-up in Teams. We hebben het over hoe boeken op kleur gesorteerd worden en de wekelijkse updates worden gedeeld.

Na de stand-up begin ik mijn dag met het aanvullen van de marketingkalender voor januari. Ik heb weer nieuwe ideeën voor artikelen bedacht en deze aan collega’s toegewezen. Handig als de kalender ook up-to-date blijft. Als vervolg hierop bespreek ik met mijn collega’s de onderwerpen, vraag ik of ze hulp nodig hebben en laat ik ze weten wanneer ik de artikelen verwacht te ontvangen.

13.00 uur
Na de lunch ga ik aan de slag met een blog over de werkweek van Maaike in het CMS zetten. Ik probeer de lay-out netjes te krijgen, zodat ik het morgen kan delen. Later op de middag heb ik nog een gesprek met tweedejaars studenten van de Hogeschool Rotterdam, zij zijn zich aan het oriënteren voor een stage. De rest van de dag stort ik me nog op mijn praktijkonderzoek.

Dinsdag

Op dinsdag ochtend ga ik weer verder met het klaarzetten van content. Ik vind dit een fijne start van mijn dag, omdat het nog niet heel veel concentratie van mij eist. Op deze manier kan ik rustig op gang komen.

Voor de lunch bel ik nog even met Eva, zij heeft vorig jaar stage gelopen bij Mixit en is daarna gebleven. We praten over hoe haar stage vorig jaar verliep, hoe het bij mij gaat en we delen onze leermomenten. Tijdens deze call haal ik een coffee to go en loop ik een rondje door het park.

13.00 uur
Na de lunch houd ik me bezig met één van onze partners. We bespreken samen wat de ideeën zijn voor 2021 en bespreken wat we daarvoor moeten doen. Voor 2021 zullen er veel nieuwe marketingactiviteiten op de kalender komen. Daarna heb ik nog een meeting met Leadgate en bespreken we de marketing actiepunten.

Whats App Image 2021 01 20 at 14 32 35
Woensdag
HR

Naar school! Ik moet nog een vak herkansen uit leerjaar 2. Voor dit vak moet ik een event organiseren. Om het allemaal wat soepeler te laten lopen, leek het ons een goed idee er op school samen aan te werken. Leuk om mijn groepsgenoten ook nog eens een keer in het echt te zien.

13.00 uur
De rest van de dag werk ik bij een vriendin, om toch nog wat afwisseling te hebben qua ruimtes en mensen om me heen te hebben. Ik had 40 uur thuiswerken ivm COVID namelijk onderschat. In de middag houd ik me bezig met een artikel dat donderdag geplaatst moet worden. Verder plaatst ik nog een bericht op LinkedIn en zet ik andere kleine marketingactiviteiten in gang.

Donderdag

Op donderdagochtend zijn collega’s bezig met het voorbereiden van een Ronde Tafel sessie die ik aan het organiseren ben. Iets verliep niet helemaal goed, hier heb ik op gereflecteerd. Dit zijn natuurlijk de momenten waar ik van kan leren en ik neem dit dan ook mee in mijn stageverslag. De rest van de ochtend probeer ik mijn takenlijst af te werken. Deze is vandaag namelijk best lang. Voor de lunch help ik Eva nog met het testen van een prototype door middel van een interview dat ze bij me aflegt.

13.00 uur

Na de lunch ga ik samen met Michael, een andere stagiair bij Mixit, aan de slag met het klanttevredenheidsonderzoek. We maken een analyse van de inzichten zodat deze teruggekoppeld kunnen worden aan team operations.

Later op de dag heb ik een evaluatie over het Digital Workspace Event samen met Frankwatching. Ik heb dit event mogen coördineren dat op 5 november plaats vond. Dit vond ik overigens een spannende uitdaging, maar leuk om te zien dat het uiteindelijk goed is verlopen.

Vrijdag

Op vrijdag is mijn agenda vrij leeg. Dit heb ik expres zo gedaan om te kijken in welke werkzaamheden ik extra tijd kan steken. Ik had me deze dag voorgenomen naar mijn persoonlijke doelen te kijken om te zien hoe ik mijn werkzaamheden beter kon invullen de laatste maanden van mijn stage. Voor de lunch sluit ik aan bij de LTS meet-up. Hier heb hier nog geen een keer bij kunnen zijn. Dus ik ben erg benieuwd.

13.00 uur
‘s Middags heb ik kort het communicatie overleg. We bespreken de marketing kalender en kijken welke activiteiten prioriteiten hebben, zodat ik daar de komende week aan kan werken. Later sluit ik nog aan bij een vergadering met Force21, zij helpen Mixit met het aanscherpen van de propositie. Ik kijk een keer mee om inzichten op te doen voor mijn onderzoek dat ik voor school moet doen. Daarna start het weekend en zit een werkweek bij Mixit er weer op.

Kom meer te weten over Mixit
De mensen achter Mixit
Ons team
Tessa van der Linden
Ik ben die duizendpoot op kantoor, een spin in het web. Ik word erg blij van veel verschillende zaken plannen en organiseren. Graag zorg ik dat alles op rolletjes loopt. Ook thuis organiseer ik graag borrels en etentjes voor vrienden.
Tessa van der Linden
HR manager
Joost van den Berg
Ik word blij wanneer de gebruiker blij is. Daarom zorg ik voor een goede UX waarbij de medewerker centraal staat. Naast werken houd ik mij bezig met fotografie en het uitproberen van zo veel mogelijk verschillende restaurants.
Joost van den Berg
User experience designer
Amy van Wichen
Het probleem van de klant in kaart brengen en deze met een gepassioneerd  en enthousiast team oplossen, dat maakt mijn werk als projectmanager heel leuk. Met een blije klant als eindresultaat, daar doe ik het voor! Naast mijn werk, word ik blij van hardlopen in het zonnetje en wijntjes drinken op het terras.
Amy van Wichen
Projectmanager
Maaike van der Noord
Ik ben blij wanneer jij dat ook bent. Wanneer jij tevreden kijkt naar de kostenbesparing of stijging van je omzet doordat er slimmer samen gewerkt wordt. Wanneer je medewerker blij is omdat frustraties zijn weggehaald en hij op de juiste plek op het juiste moment over de juiste informatie en beste applicaties beschikt. Zullen we binnenkort eens een fijne kop koffie doen en praten over verandering die wordt gedragen door je medewerkers?
Maaike van der Noord
Digital workplace consultant
Segourney Muntslag
Nieuwsgierig? Ja zeker! Nieuwsgierig naar wat mensen motiveert om interacties aan te gaan. Maar vooral nieuwsgierig hoe wij met slimme technologieën deze interacties kunnen verbeteren en vergroten. Die nieuwsgierig zet ik ook in tijdens het reizen naar de leukste plekken in de wereld en het uitproberen van nieuwe gerechten.
Segourney Muntslag
Digital workplace consultant
Xen Buijs
Mijn passie is om invloed te hebben op de inzichten en beleid binnen een organisatie op het gebied van digitalisatie. Het belangrijkste hierin is om de gebruiker centraal te stellen in de behoefte meting van de organisatie. Om die weg uit te stippelen, de risico’s te bepalen en uiteindelijk iets moois neer te zetten, dat is iets wat mij energie geeft. Verder stap ik graag in mijn vrije tijd in een zweefvliegtuig om alles daar te laten en mij volledig te concentreren op het zo lang mogelijk in de lucht blijven.
Xen Buijs
Digital workplace consultant
Evelien Habing
Samen maken we de digitale transformatie leuker! Daarom ontwikkel ik met de klant creatieve interventies om digitale verandering bij medewerkers tot een succes te maken. Naast de menselijke kant van de digitale wereld, word ik blij van salsa dansen, het koken van moleculaire recepten en een goede kop koffie.
Evelien Habing
Digital workplace consultant
Omar van der Heijden
Waar ik energie van krijg? De juiste strategie vinden voor een duurzame impact op de organisatie. En oplossingen maken die waarde toevoegen aan de werkzaamheden van de medewerker. Buiten mijn werk om word ik blij van een goed potje squash, een lekker gerecht bereiden en met pen en papier een creatieve ingeving uittekenen.
Omar van der Heijden
Digital workplace consultant
Kirsten Kikkert
Met elkaar mooie resultaten boeken is wat mij drijft! Voor mij is het belangrijk dat de eindgebruiker toegevoegde waarde ervaart. Daar zet ik dat stapje extra voor. Zelf geniet ik enorm van sporten en lekker eten met vrienden.
Kirsten Kikkert
Projectmanager
Mark Opschoor
Ik kijk graag met een innovatieve en ondernemende bril naar de mensen binnen een organisatie. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat jij beter en met meer plezier kan werken?! Wat doe ik in mijn vrije tijd? Ik ben dan bezig met familie, sport en spel!
Mark Opschoor
Digital workplace consultant
Sarah Kraanen
Een digitale werkplek die aansluit op en meebeweegt met jouw behoeften is iets waar ik me graag hard voor maak. Ik ben nieuwsgierig en ontrafel graag nieuwe contexten. Blije medewerkers, daar kan ik van genieten. Ook na werk omgeef ik me graag met mensen. Met familie en vrienden, bij voorkeur in combinatie met een lekkere pasta en een goed glas wijn.
Sarah Kraanen
Digital workplace consultant
Carlijn Cuijpers
Ik wil graag mijn kennis van innovatie en ontwerp inzetten om het dagelijks leven een stukje makkelijker en leuker te maken. Naast werk ben ik in het dagelijks leven ook graag bezig met sport, muziek, reizen en koffie drinken.
Carlijn Cuijpers
Digital workplace consultant
Arjan Nataraj
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner
Rick de Vries
Geen ellenlange strategiesessies, maar bewust stappen zetten en continu toetsen of je de juiste kant opgaat. Weten wat we voor wie oplossen en waar we op langere termijn heenwerken. Ik wil mensen efficiënter en productiever laten werken zodat zij meer tijd overhouden om te kunnen doen waar ze wél energie van krijgen!
Rick de Vries
Digital workplace consultant
Jennifer Bijkerk
Als je het mij vraagt hoort technologie de gebruiker te ondersteunen en niet andersom. Daarom onderzoek ik graag waar medewerkers zelf nou behoefte aan hebben in hun digitale werk omgeving en gebruik technologie om mensen vervolgens echt verder te helpen. Naast problemen oplossen voor gebruikers is surfen echt mijn passie en ik duik dan ook graag aan het einde van een werkdag nog even de zee in.
Jennifer Bijkerk
Digital workplace consultant
Peter de Jong
Makkelijk en efficiënt werken binnen het digitale landschap. Door middel van innovatief denkwerk en passende technieken maak ik dit graag mogelijk binnen jouw organisatie. Zo maak ik graag mensen blij! Ook privé doe ik dit graag, door middel van de juiste muziek of een goed gesprek.
Peter de Jong
Digital workplace consultant
Jean Pierre Martens
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Kim Kaars
Samen werken naar het beste resultaat, dat is wat ik belangrijk vind. Ik luister naar wat gebruikers nodig hebben en vertaal dit naar wat technisch mogelijk is. Buiten werktijd vind je me met een volleybal in de zaal of op het strand, of plan ik mijn zoveelste reis naar Afrika.
Kim Kaars
Digital workplace consultant
Suze Krijnen
Slim samenwerken met digitale tools: ik heb nooit anders gedaan en gun het iedereen. Ik help je graag door zaken tot in de puntjes uit te zoeken en steeds verbeterkansen te signaleren. In mijn vrije tijd vind je mij in de dans- of pilatesstudio of kijk ik een science fiction film.
Suze Krijnen
Digital workplace consultant