Een werkweek uit het leven van Natashja

Benieuwd wat wij precies doen bij Mixit? Iedere maand geeft een medewerker een inkijkje in zijn leven.

Werkweek natashja
Marketing stagiair bij Mixit

Ik ben Natashja en 1 september ben ik bij Mixit gestart als marketing stagiair. Voor een half jaar zal ik bijdragen aan de marketing activiteiten intern en extern. Waaronder de online zichtbaarheid, het coördineren van het Digital Workspace Event, interne betrokkenheid creëren en onderzoek doen. Mocht je nou benieuwd zijn naar wat een marketing stage bij Mixit inhoudt, lees dan verder.

Maandag

Maandag is het de dag dat ik met mijn stagebegeleider Maaike van der Noord op kantoor zit. Door COVID-19 zijn we weer thuis gaan werken, maar om nog toezicht te behouden en om ondersteuning te krijgen waar dit nodig is, is één zo’n dag op kantoor toch erg fijn.

09.00 uur
Ik start mijn week zoals altijd met de gezamenlijke stand-up in Teams. We hebben het over hoe boeken op kleur gesorteerd worden en de wekelijkse updates worden gedeeld.

Na de stand-up begin ik mijn dag met het aanvullen van de marketingkalender voor januari. Ik heb weer nieuwe ideeën voor artikelen bedacht en deze aan collega’s toegewezen. Handig als de kalender ook up-to-date blijft. Als vervolg hierop bespreek ik met mijn collega’s de onderwerpen, vraag ik of ze hulp nodig hebben en laat ik ze weten wanneer ik de artikelen verwacht te ontvangen.

13.00 uur
Na de lunch ga ik aan de slag met een blog over de werkweek van Maaike in het CMS zetten. Ik probeer de lay-out netjes te krijgen, zodat ik het morgen kan delen. Later op de middag heb ik nog een gesprek met tweedejaars studenten van de Hogeschool Rotterdam, zij zijn zich aan het oriënteren voor een stage. De rest van de dag stort ik me nog op mijn praktijkonderzoek.

Dinsdag

Op dinsdag ochtend ga ik weer verder met het klaarzetten van content. Ik vind dit een fijne start van mijn dag, omdat het nog niet heel veel concentratie van mij eist. Op deze manier kan ik rustig op gang komen.

Voor de lunch bel ik nog even met Eva, zij heeft vorig jaar stage gelopen bij Mixit en is daarna gebleven. We praten over hoe haar stage vorig jaar verliep, hoe het bij mij gaat en we delen onze leermomenten. Tijdens deze call haal ik een coffee to go en loop ik een rondje door het park.

13.00 uur
Na de lunch houd ik me bezig met één van onze partners. We bespreken samen wat de ideeën zijn voor 2021 en bespreken wat we daarvoor moeten doen. Voor 2021 zullen er veel nieuwe marketingactiviteiten op de kalender komen. Daarna heb ik nog een meeting met Leadgate en bespreken we de marketing actiepunten.

Whats App Image 2021 01 20 at 14 32 35
Woensdag
HR

Naar school! Ik moet nog een vak herkansen uit leerjaar 2. Voor dit vak moet ik een event organiseren. Om het allemaal wat soepeler te laten lopen, leek het ons een goed idee er op school samen aan te werken. Leuk om mijn groepsgenoten ook nog eens een keer in het echt te zien.

13.00 uur
De rest van de dag werk ik bij een vriendin, om toch nog wat afwisseling te hebben qua ruimtes en mensen om me heen te hebben. Ik had 40 uur thuiswerken ivm COVID namelijk onderschat. In de middag houd ik me bezig met een artikel dat donderdag geplaatst moet worden. Verder plaatst ik nog een bericht op LinkedIn en zet ik andere kleine marketingactiviteiten in gang.

Donderdag

Op donderdagochtend zijn collega’s bezig met het voorbereiden van een Ronde Tafel sessie die ik aan het organiseren ben. Iets verliep niet helemaal goed, hier heb ik op gereflecteerd. Dit zijn natuurlijk de momenten waar ik van kan leren en ik neem dit dan ook mee in mijn stageverslag. De rest van de ochtend probeer ik mijn takenlijst af te werken. Deze is vandaag namelijk best lang. Voor de lunch help ik Eva nog met het testen van een prototype door middel van een interview dat ze bij me aflegt.

13.00 uur

Na de lunch ga ik samen met Michael, een andere stagiair bij Mixit, aan de slag met het klanttevredenheidsonderzoek. We maken een analyse van de inzichten zodat deze teruggekoppeld kunnen worden aan team operations.

Later op de dag heb ik een evaluatie over het Digital Workspace Event samen met Frankwatching. Ik heb dit event mogen coördineren dat op 5 november plaats vond. Dit vond ik overigens een spannende uitdaging, maar leuk om te zien dat het uiteindelijk goed is verlopen.

Vrijdag

Op vrijdag is mijn agenda vrij leeg. Dit heb ik expres zo gedaan om te kijken in welke werkzaamheden ik extra tijd kan steken. Ik had me deze dag voorgenomen naar mijn persoonlijke doelen te kijken om te zien hoe ik mijn werkzaamheden beter kon invullen de laatste maanden van mijn stage. Voor de lunch sluit ik aan bij de LTS meet-up. Hier heb hier nog geen een keer bij kunnen zijn. Dus ik ben erg benieuwd.

13.00 uur
‘s Middags heb ik kort het communicatie overleg. We bespreken de marketing kalender en kijken welke activiteiten prioriteiten hebben, zodat ik daar de komende week aan kan werken. Later sluit ik nog aan bij een vergadering met Force21, zij helpen Mixit met het aanscherpen van de propositie. Ik kijk een keer mee om inzichten op te doen voor mijn onderzoek dat ik voor school moet doen. Daarna start het weekend en zit een werkweek bij Mixit er weer op.

Kom meer te weten over Mixit

De mensen achter Mixit

Ons team

Tessa@2X
Ik ben die duizendpoot op kantoor, een spin in het web. Ik word erg blij van veel verschillende zaken plannen en organiseren. Graag zorg ik dat alles op rolletjes loopt. Ook thuis organiseer ik graag borrels en etentjes voor vrienden.
Tessa van der Linden
HR manager
Joost@2X
Ik word blij wanneer de gebruiker blij is. Daarom zorg ik voor een goede UX waarbij de medewerker centraal staat. Naast werken houd ik mij bezig met fotografie en het uitproberen van zo veel mogelijk verschillende restaurants.
Joost van den Berg
User experience designer
Omar 2x
Waar ik energie van krijg? De juiste strategie vinden voor een duurzame impact op de organisatie. En oplossingen maken die waarde toevoegen aan de werkzaamheden van de medewerker. Buiten mijn werk om word ik blij van een goed potje squash, een lekker gerecht bereiden en met pen en papier een creatieve ingeving uittekenen.
Omar van der Heijden
Digital Employee Experience Consultant
Daan 2x
Technologie belooft dat het ontzettend veel kan, maar daarmee helpt het jou of jouw organisatie niet meteen vooruit. Ik wil jou helpen om niet alleen alles uit technologie te halen, maar te zorgen dat jij er blij van wordt als jij het te gebruikt. Op die manier gaan jij en jouw organisatie er echt op vooruit. Waar ik blij van word? Winnen op een spelletjesavond, sporten in het park en een nieuw record halen tijdens een rondje hardlopen.
Daan de Wolf
Digital Employee Experience Consultant
Daphneee 2x
Mensen helpen en geholpen laten voelen daar word ik blij van! Ik ben nieuwsgierig naar wat er speelt bij organisaties en denk graag mee over wat wij daarin kunnen betekenen. Buiten werktijd geniet ik van samen zijn met vrienden, sporten en koken.
Daphne Roorda
Accountmanager
Rick 2x
Geen ellenlange strategiesessies, maar bewust stappen zetten en continu toetsen of je de juiste kant opgaat. Weten wat we voor wie oplossen en waar we op langere termijn heenwerken. Ik wil mensen efficiënter en productiever laten werken zodat zij meer tijd overhouden om te kunnen doen waar ze wél energie van krijgen!
Rick de Vries
Digital Employee Experience Consultant
Maaike 2x
Ik ben blij wanneer jij dat ook bent. Wanneer jij tevreden kijkt naar de kostenbesparing of stijging van je omzet doordat er slimmer samen gewerkt wordt. Wanneer je medewerker blij is omdat frustraties zijn weggehaald en hij op de juiste plek op het juiste moment over de juiste informatie en beste applicaties beschikt. Zullen we binnenkort eens een fijne kop koffie doen en praten over verandering die wordt gedragen door je medewerkers?
Maaike van der Noord
Digital Employee Experience Consultant
Elisa 2x
Met mijn technische designachtergrond kijk ik zowel analytisch als mensgericht en creatief. Daarbij maak ik gebruik van visuals om complexe problemen en systemen weer te geven, design thinking en storytelling. Ik bloei op wanneer ik verantwoordelijkheid en vrijheid krijg om te experimenteren in projecten.
Elisa Engelsma
Digital Employee Experience Consultant
Noraly 2x
Digitale transformatie succesvol en ook nog eens leuk maken, daar word ik enthousiast van! Laten we samen kijken naar hoe we de werkplek inrichten zodat jij en je collega’s er echt blij van worden. Waar ik zelf blij van word is het in leven houden van mijn plantjes en urenlang bijpraten met vrienden op een terras.
Noraly Bovenmars
Digital Employee Experience Consultant
Sarah 2x
Een digitale werkplek die aansluit op en meebeweegt met jouw behoeften is iets waar ik me graag hard voor maak. Ik ben nieuwsgierig en ontrafel graag nieuwe contexten. Blije medewerkers, daar kan ik van genieten. Ook na werk omgeef ik me graag met mensen. Met familie en vrienden, bij voorkeur in combinatie met een lekkere pasta en een goed glas wijn.
Sarah Kraanen
Digital Employee Experience Consultant
Amy@2X
Het probleem van de klant in kaart brengen en deze met een gepassioneerd  en enthousiast team oplossen, dat maakt mijn werk als projectmanager heel leuk. Met een blije klant als eindresultaat, daar doe ik het voor! Naast mijn werk, word ik blij van hardlopen in het zonnetje en wijntjes drinken op het terras.
Amy van Wichen
Projectmanager
Erik 2x
Ik ben weleens omschreven als; een analyticus met oog en hart voor de medemens, en ik blijf het een passende omschrijving vinden. Ik combineer een achtergrond in de psychologie met een affiniteit met IT om tot passende oplossingen te komen voor de klant. Wat heb je immers aan een mooi stuk gereedschap dat nooit uit de gereedschapskoffer wordt gehaald? Gebruik me vooral als sparringpartner voor strategie en innovatie vraagstukken. Mijn vrije tijd besteed ik met mijn gezin. Met twee kleine kinderen blijf je zo lekker bezig.
Erik Krois
Digital Employee Experience Consultant
Jeanpierre@2X
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Kim@2X
Samen werken naar het beste resultaat, dat is wat ik belangrijk vind. Ik luister naar wat gebruikers nodig hebben en vertaal dit naar wat technisch mogelijk is. Buiten werktijd vind je me met een volleybal in de zaal of op het strand, of plan ik mijn zoveelste reis naar Afrika.
Kim Kaars
Digital Employee Experience Consultant
Peter 2x
Makkelijk en efficiënt werken binnen het digitale landschap. Door middel van innovatief denkwerk en passende technieken maak ik dit graag mogelijk binnen jouw organisatie. Zo maak ik graag mensen blij! Ook privé doe ik dit graag, door middel van de juiste muziek of een goed gesprek.
Peter de Jong
Digital Employee Experience Consultant
Jennifer 2x
Als je het mij vraagt hoort technologie de gebruiker te ondersteunen en niet andersom. Daarom onderzoek ik graag waar medewerkers zelf nou behoefte aan hebben in hun digitale werk omgeving en gebruik technologie om mensen vervolgens echt verder te helpen. Naast problemen oplossen voor gebruikers is surfen echt mijn passie en ik duik dan ook graag aan het einde van een werkdag nog even de zee in.
Jennifer Bijkerk
Digital Employee Experience Consultant
Segourney@2X
Nieuwsgierig? Ja zeker! Nieuwsgierig naar wat mensen motiveert om interacties aan te gaan. Maar vooral nieuwsgierig hoe wij met slimme technologieën deze interacties kunnen verbeteren en vergroten. Die nieuwsgierig zet ik ook in tijdens het reizen naar de leukste plekken in de wereld en het uitproberen van nieuwe gerechten.
Segourney Muntslag
Digital Employee Experience Consultant
Alissia 2x imageoptim
Ik ben blij wanneer de gebruiker blij is. Hierbij leg ik vooral de nadruk op het onderzoek doen naar de gebruiker en het probleem in kaart te brengen. Daarbij zorg ik ook voor een goede User experience binnen het ontwerp. Buiten werk neem ik graag een duik in het zwembad of geniet ik van een lekker wijntje op een terras.
Alissia Ahrens
User experience designer
Tim 2x
Technologie is gaaf, maar nog mooier als het ook echt wat bijdraagt aan de mens en organisatie. Daarom werk ik met ons team en onze klanten aan de dienstverlening waarbij de mens en organisatie centraal staan in het uitnutten van technologie. Benieuwd geraakt? Ik drink graag een kop goede koffie met je om je meer te vertellen. Naast werk ga ik graag op reis met een camera in mijn hand of geniet ik van een festival.
Tim Swaag
Business development manager
Kirsten@2X
Met elkaar mooie resultaten boeken is wat mij drijft! Voor mij is het belangrijk dat de eindgebruiker toegevoegde waarde ervaart. Daar zet ik dat stapje extra voor. Zelf geniet ik enorm van sporten en lekker eten met vrienden.
Kirsten Kikkert
Operations manager
Arjan@2X
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner
Pleun 2x
Vaak wordt een nieuwe werkomgeving met enige scepsis ontvangen: mijn uitdaging zit ‘m erin te zorgen dat deze werkplek écht gaat werken voor de medewerker. Mijn lange ervaring in ICT en werplekimplementaties, en een achtergrond in communicatie, verandermanagement en projectleiding zet ik in om de werkplek tot een succes te maken, en daarmee waarde toe te voegen voor de medewerker én de organisatie.
Pleun Luijkx
Digital Employee Experience Consultant