Ontwerper bij Mixit

Ik ben Joost van den Berg, ondertussen werk ik alweer bijna 7 jaar bij Mixit. Ooit begonnen door te reageren op de functie van interactie ontwerper, maar in de loop der tijd mijn rol uitgebreid naar UX-designer en Product Owner.

Maandag

9.00 - Net als alle andere dagen, starten we ook vandaag met de stand-up. Er zijn een hoop mensen terug van vakantie, wel zo leuk. En omdat we nog steeds allemaal zoveel mogelijk thuiswerken, blijft het een goede manier om met elkaar in contact te zijn.

9.30 - Vandaag gaat ook een nieuwe versie van onze eigen website live. Het zijn grotendeels verbeteringen en updates onder de motorkap, maar ook wat extra functionaliteiten om onze verhalen nog beter te vertellen.

13.00 - Verder staat er het ontwerp voor een digitale samenwerkingsomgeving op de planning voor een groot schoonmaakbedrijf. Daar ga ik de rest van de dag mee aan de slag. Binnenkort kunnen we de designs middels een usability test toetsen bij medewerkers.

Standup4
Dinsdag

10.00

Ik heb feedback ontvangen op een aantal communicatiemiddelen die ik vorige week heb gemaakt samen met mijn collega Suze. Er wordt een nieuwe app gelanceerd door een groot supermarktketen, deze middelen dienen ter ondersteuning van deze uitrol, gericht op het adoptieproces. Ook deze middelen gaan we testen binnen een groep mensen, om te kunnen garanderen dat de boodschap die wij willen overbrengen goed landt.

14.00

Verder zit ik vandaag nog in een overleg met mijn collega Evelien. Zij is net terug van vakantie. Ik geef haar een statusupdate over het project waar we samen aan werken.

Klimmen

19.00 - Boulderen

De dag sluit ik af met mijn levenslange passie, sinds eind juli, boulderen. Een leuke manier om toch nog een beetje te blijven bewegen en iedere week met wat vrienden bij te praten.

Woensdag

9.30 - Ik ben verdergegaan met het ontwerp waar ik maandag mee was gestart, daar ben ik het grootste gedeelte van de dag mee bezig geweest.

12.00 - Daarnaast heb ik mij ingeschreven voor een aantal sessies van het Adobe Max evenement in oktober. Die zijn dit jaar allemaal gratis online te volgen. (Tip!)

15.00 - Verder zijn we bij Mixit bezig met een grote (digitale) schoonmaak in verband met onze overstap van Google Suite naar Microsoft 365. Daarom ben ik vandaag ook nog bezig geweest met het opruimen van mijn bestanden, niet het leukste werk, maar moet wel gebeuren.

Adobe Max
Donderdag

10.00 - De dag begonnen met een projectoverleg. Dit keer werken we voor een MBO school. Erg leuk om bij verschillende organisaties een kijkje achter de schermen te krijgen.

13.00 - Verder heb ik nog een collega geholpen met het maken van een korte uitleganimatie.

Vrijdag

11.00 - De uitkomsten en afspraken van het projectoverleg van gisteren met mijn collega’s Rick en Segourney besproken, zodat we ook hier weer in volle vaart verder kunnen.

13.00 - De rest van de middag gebruik ik om het ontwerp wat ik aan het begin van de week was gestart verder af te ronden.

17.00 - De werkweek afgesloten met een welverdiend biertje op het terras van de pop-up Containerbar, samen met mijn vriendin.

Noord Plein
Kom meer te weten over Mixit
De mensen achter Mixit
Ons team
Joost van den Berg
Ik word blij wanneer de gebruiker blij is. Daarom zorg ik voor een goede UX waarbij de medewerker centraal staat. Naast werken houd ik mij bezig met fotografie en het uitproberen van zo veel mogelijk verschillende restaurants.
Joost van den Berg
User experience designer
Kim Kaars
Samen werken naar het beste resultaat, dat is wat ik belangrijk vind. Ik luister naar wat gebruikers nodig hebben en vertaal dit naar wat technisch mogelijk is. Buiten werktijd vind je me met een volleybal in de zaal of op het strand, of plan ik mijn zoveelste reis naar Afrika.
Kim Kaars
Digital workplace consultant
Jean Pierre Martens
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Amy van Wichen
Het probleem van de klant in kaart brengen en deze met een gepassioneerd  en enthousiast team oplossen, dat maakt mijn werk als projectmanager heel leuk. Met een blije klant als eindresultaat, daar doe ik het voor! Naast mijn werk, word ik blij van hardlopen in het zonnetje en wijntjes drinken op het terras.
Amy van Wichen
Projectmanager
Suze Krijnen
Slim samenwerken met digitale tools: ik heb nooit anders gedaan en gun het iedereen. Ik help je graag door zaken tot in de puntjes uit te zoeken en steeds verbeterkansen te signaleren. In mijn vrije tijd vind je mij in de dans- of pilatesstudio of kijk ik een science fiction film.
Suze Krijnen
Digital workplace consultant
Rick de Vries
Geen ellenlange strategiesessies, maar bewust stappen zetten en continu toetsen of je de juiste kant opgaat. Weten wat we voor wie oplossen en waar we op langere termijn heenwerken. Ik wil mensen efficiënter en productiever laten werken zodat zij meer tijd overhouden om te kunnen doen waar ze wél energie van krijgen!
Rick de Vries
Digital workplace consultant
Tessa van der Linden
Ik ben die duizendpoot op kantoor, een spin in het web. Ik word erg blij van veel verschillende zaken plannen en organiseren. Graag zorg ik dat alles op rolletjes loopt. Ook thuis organiseer ik graag borrels en etentjes voor vrienden.
Tessa van der Linden
Projectmanager
Maaike Van Der Noord
Ik ben blij wanneer jij dat ook bent. Wanneer jij tevreden kijkt naar de kostenbesparing of stijging van je omzet doordat er slimmer samen gewerkt wordt. Wanneer je medewerker blij is omdat frustraties zijn weggehaald en hij op de juiste plek op het juiste moment over de juiste informatie en beste applicaties beschikt. Zullen we binnenkort eens een fijne kop koffie doen en praten over verandering die wordt gedragen door je medewerkers?
Maaike Van Der Noord
Digital workplace consultant
Peter de Jong
Makkelijk en efficiënt werken binnen het digitale landschap. Door middel van innovatief denkwerk en passende technieken maak ik dit graag mogelijk binnen jouw organisatie. Zo maak ik graag mensen blij! Ook privé doe ik dit graag, door middel van de juiste muziek of een goed gesprek.
Peter de Jong
Digital workplace consultant
Carlijn Cuijpers
Ik wil graag mijn kennis van innovatie en ontwerp inzetten om het dagelijks leven een stukje makkelijker en leuker te maken. Naast werk ben ik in het dagelijks leven ook graag bezig met sport, muziek, reizen en koffie drinken.
Carlijn Cuijpers
Digital workplace consultant
Segourney Muntslag
Nieuwsgierig? Ja zeker! Nieuwsgierig naar wat mensen motiveert om interacties aan te gaan. Maar vooral nieuwsgierig hoe wij met slimme technologieën deze interacties kunnen verbeteren en vergroten. Die nieuwsgierig zet ik ook in tijdens het reizen naar de leukste plekken in de wereld en het uitproberen van nieuwe gerechten.
Segourney Muntslag
Digital workplace consultant
Evelien Habing
Samen maken we de digitale transformatie leuker! Daarom ontwikkel ik met de klant creatieve interventies om digitale verandering bij medewerkers tot een succes te maken. Naast de menselijke kant van de digitale wereld, word ik blij van salsa dansen, het koken van moleculaire recepten en een goede kop koffie.
Evelien Habing
Digital workplace consultant
Corine Ahlrichs
Ooit ben ik op de vingers getikt: "Je hebt te veel aandacht voor de gebruiker." Nu is aandacht geven mijn werk geworden. Ik leef me in, werk graag samen en wil nog beter worden in wat ik doe. Net als dat ik na 27 hockeyseizoenen na de wedstrijd mijn doelpunten tel, maar ook bedenk wat ik kan perfectioneren.
Corine Ahlrichs
Succesmanager
Mark Opschoor
Ik kijk graag met een innovatieve en ondernemende bril naar de mensen binnen een organisatie. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat jij beter en met meer plezier kan werken?! Wat doe ik in mijn vrije tijd? Ik ben dan bezig met familie, sport en spel!
Mark Opschoor
Digital workplace consultant
Kirsten Kikkert
Met elkaar mooie resultaten boeken is wat mij drijft! Voor mij is het belangrijk dat de eindgebruiker toegevoegde waarde ervaart. Daar zet ik dat stapje extra voor. Zelf geniet ik enorm van sporten en lekker eten met vrienden.
Kirsten Kikkert
Projectmanager
Arjan Nataraj
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner