Adoptiegids Digitale Werkplek

Wil je als organisatie gebruik maken van digitale werkplekken, maar weet je niet precies hoe? Of ben je al begonnen aan het traject en heb je hulp nodig bij de adoptie? Download onze adoptiegids en ontvang handvatten en een duidelijk stappenplan om van jouw digitale werkplek adoptie een succes te maken!

De digitale transformatie

Het begon allemaal met plaats- en tijdonafhankelijk werken, waarbij gegevens en programma’s alleen via het kantoornetwerk te bereiken waren. Medewerkers wisselden zelf informatie uit via e-mail, telefoon of een intranet. De digitale werkplek is de volgende logische stap in de digitale transformatie. Een digitale werkplek biedt toegang tot alle middelen die vergelijkbaar zijn met een fysieke werkplek.

Is jouw organisatie al klaar voor deze digitale transformatie? Voorkom weerstand en help je collega’s mee te gaan in de verandering(en). Zo zorg je voor een soepele introductie en adoptie van de digitale werkplek. In deze adoptiegids vind je meer informatie over het realiseren van een succesvolle digitale transformatie. Ook geven we je een handig en bewezen effectief stappenplan mee, zodat je direct aan de slag kunt.

Wat staat er in onze Adoptiegids Digitale Werkplek
De volgende onderwerpen komen aan bod
De belangrijkste voordelen van een digitale werkplek.
De uitdagingen bij de adoptie van een digitale werkplek.
Dé 5 stappen voor een succesvolle adoptiestrategie.
Concreet stappenplan voor een digitale werkplek adoptie.
Download Adoptiegids Digitale Werkplek

Onze gids helpt om van jouw digitale werkplek adoptie een succes te maken.

We willen je graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie.

Geef je ons toestemming om je per e-mail op de hoogte te houden?

Meer weten over adoptie van digitale werkplekken in jouw organisatie?
Neem contact met ons op
Rick de Vries
Geen ellenlange strategiesessies, maar bewust stappen zetten en continu toetsen of je de juiste kant opgaat. Weten wat we voor wie oplossen en waar we op langere termijn heenwerken. Ik wil mensen efficiënter en productiever laten werken zodat zij meer tijd overhouden om te kunnen doen waar ze wél energie van krijgen!
Rick de Vries
Digital workplace consultant
Corine Ahlrichs
Ooit ben ik op de vingers getikt: "Je hebt te veel aandacht voor de gebruiker." Nu is aandacht geven mijn werk geworden. Ik leef me in, werk graag samen en wil nog beter worden in wat ik doe. Net als dat ik na 27 hockeyseizoenen na de wedstrijd mijn doelpunten tel, maar ook bedenk wat ik kan perfectioneren.
Corine Ahlrichs
Succesmanager