Digital Workspace Event 2020

3 november 2020 - De virtuele editie van Digital Workspace Event! In samenwerking met Frankwatching.

Frankwatching Conversational Conference 2020 by Michiel Ton websize 7 1
Digital transformatie in the workplace
Het Digital Workspace Event

Op 3 november 2020 is het zover: de virtuele editie van Digital Workspace Event! Dit is hét event waar je meer te weten komt over employee experience, technology & platforms en strategy & performance. Ontdek hoe je voorziet in de (digitale) wensen en behoeften van medewerkers en hoe je hun tevredenheid, productiviteit en loyaliteit verhoogt.

Doe tijdens deze editie van Digital Workspace Event inspiratie op bij de sessies van o.a. Eddie Obeng en sprekers van Facebook Workplace, DAS en de Consumentenbond en ontdek hoe jij structurele groei van je business garandeert met employee experience op nummer 1.

Vanuit Mixit spreken we over het beste recept voor de digitale werkplek.

Sprekers vanuit Mixit

Inhoudelijk zullen Mixiters ook een bijdrage leveren!

Arjan Nataraj
en Evelien Habing gaan graag met jou het gesprek aan over vijf thema’s die volgens ons het succes van de digitale werkplek bepalen. Denk hierbij aan (1) medewerker centraal, (2) Change & adoptie, (3) Meten = weten, (4) Digivaardigheden van medewerkers en (5) de rol van technologie.

Rick de Vries en Riet Ausstie neemt je mee in de menselijke wereld van Office 365. Hoe zorg je dat medewerkers optimaal gebruik gaan maken van de technologie? Niet alleen nu, maar ook op de lange termijn. Rick gaat met jouw in gesprek over stapsgewijs toewerken naar een goede governance en adoptiestrategie.

In deze tijd is het effectief bereiken van medewerkers nog belangrijker geworden. Maaike van der Noord neemt je mee hoe je dat meetbaar maakt, zodat jij kan zien of en welke communicatiemiddelen succesvol zijn.

Voor het volledige programma, meer informatie en tickets kun je terecht op de officiële eventpagina van Frankwatching.

Digital transformation in the workplace

Nieuwsgierig? We vertellen je meer over de sprekers en onderwerpen die aan bod komen!

Klik voor meer informatie

Wil je dit niet missen?
Kom ook naar de virtuele editie van het Digital Workspace Event